Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért kell ezzel ennyit...

Miért kell ezzel ennyit foglalkozni?

Figyelt kérdés
Idősebb testvéremnek arcüreg gyulladása van. Tegnap az ügyeleten kapott gyógyszert. Anyánk ezen szenved tegnap óta. Szerintem felnőtt és megoldja.Nem lakunk szulőkkel. Hogy állítsam le anyámat?

2020. nov. 2. 13:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

#9-es, vannak ilyen anyák, akikre ha rányomod a telefont, buszra ülnek és ököllel verik az ajtódat. ha azt sem nyitod ki, kihívják a rendőrt. "mert biztosan meghaltál. és "ők csak aggódtak"

volt hozzá szerencsém..

ha neked is az jut erről az eszedbe, hogy "nem normális", akkor egyet kell értenünk. örülj, ha te ezt megúsztad.

2020. nov. 2. 14:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Te mit pattogsz?

Majd a tesód kinyitja a száját és megmondja, ha zavarja. Neked ehhez semmi közöd.

2020. nov. 2. 15:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

11-es, vannak ilyen anyak, csaladtagok, igen. Na es pont ezekkel kell megszakitani ugy a kapcsolatot, hogy meg azt se tudjak, hogy merre elsz. Volt ilyenben reszem, ki kell allni magadert, es ezt nem szabad hagyni, kulonben ala leszel rendelve egesz eletedben ennek a szemelynek. Nekem fontosabb a lelki egeszsegem, mint a latszolagos “csaladi beke”.

A kerdezo egyebkent nem irt semmi reszletet, a kerdese alapjan inkabb tunik ugy, hogy a kerdezovel van a baj, de egyebkent az is lehet, hogy az anyja se normalis, de ezt honnan kene tudni, ha nem irja le?

2020. nov. 2. 15:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Tegnap délután bement az ügyeletre, es ellátta az orvos.Anyánk azóta ezen pörög.Kb mindenkinek elmondta.Engem azzal zaklat, hogy szegény beteg Testvéremmel.Beszéltem vele, szerinte nem komoly.
2020. nov. 2. 16:08
 15/17 anonim ***** válasza:
#13, valóban vannak olyan helyzetek, hogy az a legépületesebb megoldás, ha a gyökereket is elvágjuk és elhúzunk minél messzebbre..
2020. nov. 2. 16:22
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

De most nem értem, ha nem együtt laktok akkor nem mindegy neked min pörög anyud?

Amúgy egy arcüreg gyulladás nagyon tud fájni, kb mintha folyamatosan nyomnák levegővel a fejed és ki akar ugrani a szemed a nyomástól meg szétfeszülne az egész arckoponyád.

2020. nov. 2. 17:14
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért van különbség olyan szülő között aki nem hagyja lélegezni se a felnőtt gyerekeit meg a kérdező által leírt eset között. Ami szerintem teljes mértékben megérthető főleg hogy közben még koronavírus is van, ha az arcüreg mellé bekapná esetleg a kórházban (ami nem elképzelhetetlen) az azért tényleg elég súlyos, szerintem tök érthető hogy aggódik. Én spec olyan szülőkkel nőttem fel hogy betegen is beküldtek iskolába, szerintem még a halálos ágyamon is azt mondanák hogy ki kell mennem a levegőre és jobban leszek szóval ez meg a másik véglet, a helyedben örülnék hogy anyádat érdekli mi van veletek.
2020. nov. 2. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!