Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért kell ezzel ennyit...

Miért kell ezzel ennyit foglalkozni?

Figyelt kérdés
Idősebb testvéremnek arcüreg gyulladása van. Tegnap az ügyeleten kapott gyógyszert. Anyánk ezen szenved tegnap óta. Szerintem felnőtt és megoldja.Nem lakunk szulőkkel. Hogy állítsam le anyámat?

2020. nov. 2. 13:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Féltékeny vagy?
2020. nov. 2. 13:20
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Csak aggodik erte. Ha egyebkent se vele laksz, akkor mi a baj? Nem veszed fel neki huszadjara a telefont es kesz, ha ennyire zavar, hogy aggodik a sajat gyerekeert. Teljesen mindegy, hogy hany evesek vagytok, mindig a gyerekei maradtok.
2020. nov. 2. 13:21
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell leállítani, legalábbis nem neked, a tesód szól neki, ha zavarja. Egy anya természetes reakciója, hogy félti a gyerekét, igen, felnőtt korban is.
2020. nov. 2. 13:28
 4/17 anonim ***** válasza:
87%

47 éves vagyok, és ha beteg vagyok, most is aggódnak értem a szüleim. Mert szeretnek.

Te meg nem szereted a testvéredet, ezért nem érted anyukád érzéseit. De ez rólad állít ki szegénységi bizonyítványt.

2020. nov. 2. 13:28
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
Némi együttérzés fájna esetleg? Igazán jó testvér lehetsz...
2020. nov. 2. 13:48
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
De ronda tud lenni a féltékenység...
2020. nov. 2. 13:56
 7/17 anonim ***** válasza:
95%
Anyád felnőtt ember, szerintem el tudja dönteni. Ha nem laksz vele akkor amúgy is honnan tudod mit csinál?
2020. nov. 2. 14:00
 8/17 anonim ***** válasza:
48%

én értem a kérdezőt, valószínűleg ugyanazt csinálja az anyja, mint az enyém. naponta nyolcszor felhív és nyomja ugyanazt a panaszkodós-aggódós-körömrágós-sápítozós dumát. ami egy idő után marha sok tud lenni.

oké, hogy testvér. meg sajnáljuk, meg együtt érzünk. meg gyógyuljon meg. nade hát..

2020. nov. 2. 14:07
 9/17 anonim ***** válasza:
95%
Utolso, meg is lehet am mondani anyucinak, hogy alljon le. Ha nem megy, nem veszed fel a telefont es ennyi, majd megtanulja. Mi ebben a nehez?
2020. nov. 2. 14:12
 10/17 A kérdező kommentje:
Nyolcas igazad van.
2020. nov. 2. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!