Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tesóm sosem segít nekem mikor...

Tesóm sosem segít nekem mikor kérem, meguntam, így most én sem segítek neki. A szüleim miért mégis rám haragszanak?

Figyelt kérdés

Más is tapaszalt ilyet? Az emberi természet ilyen vagy az én szüleim buták?

Én könyvelő vagyok, tesóm építész (egyéni vállalkozó), ingyen könyvelem őt. A nav is vizsgálta őt jogkövetési vizsgálatként, akkor is ingyen bementem vele kétszer nyilatkozni. Tudom hogy az egyéni vállalkozók könyvelése csak pár ezer forint havonta, de 5 éve könyvelem már és soha nem kértem tőle semmit. Most viszont telket szeretnénk venni és elhívtam tesómat hogy műszaki szempontból nézze meg a telket, mert mi teljesen laikusok vagyunk. Gondoltam ennyi belefér, hogy egy szombati napon két órát kihozom és megvizsgálja a kinézett telket ingyen, de rávágta, hogy ingyen nem, csak ha fizetek érte 50 000 forintot. Én begurultam és mondtam hogy akkor holnaptól nem könyvelem őt (nincs szerződésünk). A szüleim teljesen kétségbe estek hogy mi lesz tesómmal nincs könyvelője, majdhogynem kitagadtak.

Más is tapaszalt ilyet? Az emberi természet ilyen vagy az én szüleim buták?

2020. okt. 30. 20:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hat jo nagy tirpak a tesod ha penzt ker egy egyszeri szivessegert. Ne konyveld tovabb akkor.
2020. okt. 30. 21:00
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
hülyék
2020. okt. 30. 21:01
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen. nálunk is a kabszeres, K.....kodó nővérem a szegény szent ,én házasként szétmelozva az életem pedig a sz@r, hogy nem törődök vele.. .

Ő a kedvenc.ennyi

Pedig jogos ahogy ezt az egészet gondolod! És enis így cselekednék..

2020. okt. 30. 21:02
 4/17 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

#1,#2,#3:+1

Kérdező: Teljesen helyesen jártál el! Ne könyveld tovább! Aszüleidnek mondd el udvariasan, miért menjen el a p|csába a fiacskájuk! Ennyi.

2020. okt. 30. 21:21
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Hú ez de bosszantó tud lenni. A tesód fejében vajon mi jár ilyenkor, amikor ezért pénzt kért el tőled? Teljesen helyesen jártál el, tartsd is magad ehhez továbbra is.
2020. okt. 30. 21:30
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Még ha nem könyvelnel neki 5 éve ingyen, akkor is pofátlan lett volna...
2020. okt. 30. 21:32
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Neked van igazad, Kérdező. Ne foglalkozz velük, ennyi igenis bele kellett volna hogy férjen. Könyvelje akkor tesód dolgait a szüleitek
2020. okt. 30. 21:33
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szarrágó a tesód. Én sem könyvelnék többet neki.
2020. okt. 30. 21:38
 9/17 anonim ***** válasza:
95%

Teljesen igazad van.

A szüleidet se értem, nyilván fog más könyvelőt találni a tesód.

2020. okt. 30. 21:52
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
neked van igazad
2020. okt. 30. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!