Jogosan haragszanak rám?
Sziasztok!
A testvérem okán elég rossz a viszonyom a szüleimmel. Én 16 éves lány vagyok, a bátyám 18.
Minden téren megy a kivételezés a bátyám irányába. Pl. ő 14 évesen csajozni kezdett erre a szüleim: "Örülünk, hogy a fiúnkért megvesznek a lányok." Én most kezdem a fiúzást, ez azt jelenti, hogy közös fagyizás szinten. Na erre kiakadtak a szüleim, hogy hogy képzelem...
Másik eset, hogy a bátyám a születésnapjára nemrég laptopot kapott, én egy tábla csokit...
De tegnap betelt a pohár. Bátyám eldugította a WC-t, és anyám velem akarta kidugítani, mondván, a bátyámnak randija van... Apám nem volt otthon. Kikeltem magamból, hogy elég volt a kivételezésből, éshogy apával együtt miért lánygyűlölők, és azt mondtam, hogy olyanok, mint Hitler, csak ők nem a zsidókat gyűlölik, hanem a lányukat, csak azért, mert lány vagyok.
Anyám fel akart pofozni, de elhajoltam, és mivel luftot ütött, megrándult a válla.
Erre elfogott a nevetés (nem tagadom, káröröm), de úgy, hogy a könnyeim folytak.
A lényeg, átjöttem az apai nagyimhoz, aki mindig a támaszom volt a szüleimmel szemben, mondta, maradjak, amíg szeretnék.
A szüleim követelik, hogy kérjek bocsánatot, és "húzzak haza". Persze, hiszen ha nem vagyok ott, a káromra hogy kivételeznének a bátyámmal...
Nem teljesen értek veled egyet. Először is mind a két oldalt ismerni kellene,így nem lehet korrekt véleményt mondani.
A tesód fiú,nyilván egy lányt jobban féltenek szóval ez a randizás dolog nem fura.
A laptop meg olyan dolog hogy a tesód se 16 évesen kapta.Ha nem kapsz 18 éves korodban akkor jogos a hiszti.
Első két válaszoló, köszönöm, megerősítettetek abban, hogy igazam van, leshetik a bocsánatkérésemet.
4-es: miért kéne egy lányt jobban félteni a randizástól csak azért, mert lány?
A laptop dolog: bátyámnak sincs rá több szüksége, mindketten gimnazisták vagyunk, ugyanabban az iskolában, még ő sem dolgozik. És ő 16 évesen wellnessüdülést kapott a barátaival!!!
Vagy te anyám vagy apám vagy anonim módon?
De ha igazat is adnék neked, akkor meg csak azért gyűlölnek, mert fiatalabb vagyok, tehát ugyanúgy megállja a helyét a Hitler-hasonlat.
A kivételezést tekintve igazad van, bár ha nem érted, hogy egy lánynak miért kell óvatosabbnak lennie ezen a téren, mint egy fiúnak, akkor azért a fejedben is van némi baj.
De a te reakciód is méltó volt a szüleidéhez. Az ő felháborodásuk is jogos.
Ettől függetlenül, ha nem jöttök ki, a nagyinál van hely és befogad, akkor végülis lakhatsz ott is, de figyelembe kell venned, hogy az eltartásod költségeit nem háríthatod rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!