Jogosan haragszanak rám?
Sziasztok!
A testvérem okán elég rossz a viszonyom a szüleimmel. Én 16 éves lány vagyok, a bátyám 18.
Minden téren megy a kivételezés a bátyám irányába. Pl. ő 14 évesen csajozni kezdett erre a szüleim: "Örülünk, hogy a fiúnkért megvesznek a lányok." Én most kezdem a fiúzást, ez azt jelenti, hogy közös fagyizás szinten. Na erre kiakadtak a szüleim, hogy hogy képzelem...
Másik eset, hogy a bátyám a születésnapjára nemrég laptopot kapott, én egy tábla csokit...
De tegnap betelt a pohár. Bátyám eldugította a WC-t, és anyám velem akarta kidugítani, mondván, a bátyámnak randija van... Apám nem volt otthon. Kikeltem magamból, hogy elég volt a kivételezésből, éshogy apával együtt miért lánygyűlölők, és azt mondtam, hogy olyanok, mint Hitler, csak ők nem a zsidókat gyűlölik, hanem a lányukat, csak azért, mert lány vagyok.
Anyám fel akart pofozni, de elhajoltam, és mivel luftot ütött, megrándult a válla.
Erre elfogott a nevetés (nem tagadom, káröröm), de úgy, hogy a könnyeim folytak.
A lényeg, átjöttem az apai nagyimhoz, aki mindig a támaszom volt a szüleimmel szemben, mondta, maradjak, amíg szeretnék.
A szüleim követelik, hogy kérjek bocsánatot, és "húzzak haza". Persze, hiszen ha nem vagyok ott, a káromra hogy kivételeznének a bátyámmal...
Hát ez azért durva már.
Szerintem is köszönd meg a nagyidnak,hogy melleteted van.
"a bátyámnak a barátnője/felesége majd úgyis vigyáz majd a bátyámra, meg gondoskodik majd róla, de nekem ez nöként nem adathat meg, ezért szoknom kell a nehézségeket"
kicsit se szexista... téged ridegtartáson nevelnek, bátyádból meg puhapööcst csinálnak. aztán ha mégse jön neki össze az asszonyka, vagy otthagyja, akkor egy tésztát nem fog tudni megfőzni magának.
"meg hogy nem tudnám értékelni a pénzt, ha drága ajándékokat kapnék."
ez nettó fasszság. bátyádat nem féltik ettől? te így max csak azt tanulod meg hogy irigykedj arra aki kap, mert neked sose jut.
amúgy gratulálok és kitartást!
-17-"Az, hogy elnevetted amgad anyád levegöbe-ütésén, ugyan nem volt szép, de tökéletesen érthetö reakció. EZ az egy dolog, amiért esetleg bocsánatot kérhetsz, de a többi miatt nem elvárható." -
-Mi a f@sz???? 17-es normális vagy?? azért kérjen bocsánatot, mert az anyja nem találta el, amikor meg akarta ütni?Inkább az anyja kérjen bocsánatot tőle. Lenne rá jó sok oka.
Mi van azóta veled, Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!