Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Féltem a bátyámat. Lehet...

Féltem a bátyámat. Lehet depressziós?

Figyelt kérdés
Én 16 vagyok, ő 22. Pesten van egy lakása ott lakik. A ház is nagyon szépen rendben van tartva, folyton takarít, főz meg minden. Szóval gondoskodik magáról! Az őszi szünet egy részét nála fogom tölteni... tegnap érkeztem, ki jött értem kocsival a pályaudvarra, meg csinált sütit is. De látszik rajta, hogy valami nincs rendben. Nem mosolyog, nem is beszél sokat, nem járkál sehova, nincsen barátnője. Nagyon szeretem és féltem, hogy valamit fog magával csinálni. Egyébként még egyetemre jár. Nagyon jóképű helyes meg minden de még sincs csaja... segítsetek pls!

2020. okt. 23. 13:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
57%
Én is így jártam anno az unokabatyammal. Aztán egy év múlva mondta hogy meleg.
2020. okt. 23. 16:57
 12/26 anonim ***** válasza:
77%

Én is ilyen vagyok, csak 20 éves.

Nincs barátnőm, mert nem találtam még magamnak.

Nem igazán vannak barátaim, mert akárhogyan próbáltam (visszafogottan/nyomulósan), nem ment az ismerkedés. Senki nem akar velem leállni beszélgetni, max a zh-król/beadandókról.

Nagyon nem járkálok sehová, mert 1. nincs baráti társaságom (a feljebb írt ok miatt), 2. kicsit már meguntam a túrázást (= céltalanul magamba bolyongok aztán heló). Komolyabb nyaralásra, kikapcsolódásra nincs pénzem, iszogatni meg nem járok el, mert egészségügyi okoko nem ihatok (gondolom bátyádnak nincs ilyen baja).

Kb ilyen okai, meg még ezer más oka lehet, amiért egyedül van a bátyád.

20F

2020. okt. 23. 17:51
 13/26 A kérdező kommentje:
Kérdeztem mi baja van, aztmondta semmi. Nézegettem a laptopját és mindenféle ilyen sírkőkészítéses oldalt találtam az előzményei között. Meg valami gyogyszert vagy nem tudom mit szed... nagyon félek/féltem őt is...
2020. okt. 24. 13:02
 14/26 anonim ***** válasza:

Mi a gyógyszer neve? Viszont akkor depis!

Szólj a szüleidnek és valahogy vigyétek haza, nem lesz jó vége nehogy kárt tegyen magába!

2020. okt. 24. 13:07
 15/26 A kérdező kommentje:
Nincs semmi rajta.
2020. okt. 24. 14:02
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem tudod lefotózni? Lehet nem olyan gyógyszer amire itt első körben gondolunk. Nehogy valami drog legyen
2020. okt. 24. 14:09
 17/26 A kérdező kommentje:
Milyen gyógyszerre gondoltok?
2020. okt. 24. 14:10
 18/26 A kérdező kommentje:
Tuti nem drog, mert látszik, hogy mindog tiszta.
2020. okt. 24. 14:13
 19/26 anonim ***** válasza:

De akkor van valami belevésve ha rendes gyógyszer.

Én frontinra, xanaxra bármi mentális betegség miatt szedendő gyógyira gondoltam. A speed vagy milyen bogyók is tiszták...de ha az üvegbe, dobozban nincs a gyógyszer neve nekem az gyanús lenne. Rajta kell lennie a nevének

2020. okt. 24. 14:22
 20/26 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy ő mindig tiszta. Lehet csak valami étrendkiegészítő vagy nem tudom...
2020. okt. 24. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!