Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Féltem a bátyámat. Lehet...

Féltem a bátyámat. Lehet depressziós?

Figyelt kérdés
Én 16 vagyok, ő 22. Pesten van egy lakása ott lakik. A ház is nagyon szépen rendben van tartva, folyton takarít, főz meg minden. Szóval gondoskodik magáról! Az őszi szünet egy részét nála fogom tölteni... tegnap érkeztem, ki jött értem kocsival a pályaudvarra, meg csinált sütit is. De látszik rajta, hogy valami nincs rendben. Nem mosolyog, nem is beszél sokat, nem járkál sehova, nincsen barátnője. Nagyon szeretem és féltem, hogy valamit fog magával csinálni. Egyébként még egyetemre jár. Nagyon jóképű helyes meg minden de még sincs csaja... segítsetek pls!

2020. okt. 23. 13:04
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%

Lehet,hogy csak fáradt az egyetem miatt.

Ha sok a tanulni,tenni valója,akkor nem csoda,hogy nem járkál el otthonról.

Minden esetre neked egy nagy dicséret,hogy így figyelsz és foglalkozol a tesóddal!♥️

2020. okt. 23. 13:12
 2/26 anonim ***** válasza:
93%
Amíg nála vagy kérdezd meg miben tudsz segíteni, pihenjen, menjetek el valamerre. Ha nagyon nem reagál akkor kérdezd meg mi a baj hátha elmondja.
2020. okt. 23. 13:15
 3/26 anonim ***** válasza:
93%

Mozduljatok ki holnap, érdeklődj felőle, milyenek az online órái, van-e barátja akit áthívna, hogy megismerd. Esetleg kérdezz rá, hogy nyomasztja-e valami.

Jó testvére vagy.

2020. okt. 23. 13:17
 4/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Régebben járt edzeni, akkor mindig olyan volt mintha kicserélték volna. Milyen programot ajánlotok? Tegnap néztünk este filmet, de nem nagyon érdekelte...
2020. okt. 23. 13:24
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Valami túra... Mozogjatok.
2020. okt. 23. 13:27
 6/26 anonim ***** válasza:
92%
Túra,városnézés. Vagy valami játék
2020. okt. 23. 13:28
 7/26 anonim ***** válasza:
91%
Ennyiből nem mondanám depressziósnak. Csupán felnőtt.
2020. okt. 23. 13:32
 8/26 anonim ***** válasza:
77%
Tele van már a töke a koronavírusos getziskedéssel.
2020. okt. 23. 14:15
 9/26 anonim ***** válasza:
56%

Lehet nem depressziós, de lelkileg valami nagyon nem oké vele.

Az is lehet van barátnője, titokban.

Nemrég én is ebben a cipőben jártam.. úgy oldottam meg, hogy elmentünk edzeni, kajálni, haza pedig sétálgattunk. Megkérdeztem tőle kerek perec van-e valami baja, mondtam neki bennem bízhat, nyugodtan mondja el ha valami nincs rendben.

A szüleitekkel nem tudom milyen a kapcsolata, lehet összeveszett egy jó barátjával, de nem fogod megtudni ha nem ülsz le vele beszélgetni..

Mindenkinek van olyan dolga amit nem oszt meg senkivel.

2020. okt. 23. 14:27
 10/26 A kérdező kommentje:
Nagyon jó kapcsolatunk van a szüleinkkel. Megpróbálom.
2020. okt. 23. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!