Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért csak engem izgat hogy...

Miért csak engem izgat hogy az öcsém mennyit pénzt költ?24l

Figyelt kérdés
22 éves öcsém irdatlan mennyiségű pénzt elkölt.Mindig a legmárkásabb ruhákban jár drága parfümökkel van befújva és vett egy rohadt drága kocsit is.Étteremben eszik kb mindennap és évi 3-4 külföldi nyaralásra is telik neki.Amikor megkérdezzük mit dolgozik mindig mosolyog aztán mondd valami hülyeséget hogy behajtó meg maffiózó meg ilyenek.Eljár minden héten valahova "dolgozni" de nem tudjuk hova.Van amikor napokig haza se jön van amikor mindennap.Nekem is most hogy volt a szülinapom egy tök drága dolgot kaptam tőle.Kicsit rossz érzésem van mert nem hiszem egy 22 éves fiatal fiú tudna olyan legális munkát végezni amivel havonta keres 1 milliót mert nagyjából annyit kellenne keresni hogy ezeket lehessen finanszírozni.Apa büszke rá anyát meg már nem is érdekli mert mindig ilyen volt hogy eltűnt aztán 3 nap múlva hazajött.
2020. szept. 29. 10:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%
Hát én nemcsak őt félteném, hanem a család többi tagját is a helyedben, magadat is beleértve.
2020. szept. 29. 11:15
 12/22 anonim ***** válasza:
32%

Nyert a lottón valószínű.

Ezeket havi egy millióból nem lehet finanszírozni.

Szóval ne aggódj

2020. szept. 29. 13:54
 13/22 anonim ***** válasza:
76%

12es nekem is ez jutott eszembe. Ha én nyernék én se mondanám el senkinek, mert rögtön jönnének a kéregetők. Így ő ad amennyit akar.

De persze lehet prosti is. Piti drogdílerek nem keresnek ennyit.

2020. szept. 29. 13:58
 14/22 anonim ***** válasza:
72%

Prostik sem. Napi 100 ezerből sem fog spórolni új autóra.

Hirtelen sok pénz ez.

2020. szept. 29. 14:14
 15/22 anonim ***** válasza:
80%

Na, az öcséd a megtestesült gyakoris válaszoló.

"Hát én már húszéves koromban eltartottam a családot, és mellette online tutorialok megtekintése után doktorit tettem programozásból..."

:)

2020. szept. 29. 16:52
 16/22 anonim ***** válasza:

Utolsó :D

Hát én a helyedben magamat és a szülőket félteném. Hidd el, tudom miről írok. Bár ennyire nagy lábon nem élt tesóm. Aztán egyszer jött egy telefonhívás, majd még, még egy...szüleimen verték le az adósságait. A mai napig nem tudom neki ezt megbocsájtani, de ő sem bánta meg.

2020. okt. 7. 00:04
 17/22 anonim ***** válasza:
Kiderult mi tortenik Vele?
2020. okt. 7. 13:06
 18/22 A kérdező kommentje:
Még nem sikerült kideríteni,de szerintem lehet hogy valami gazdag nőkhöz járkál :(
2020. okt. 7. 14:22
 19/22 anonim ***** válasza:
Irigylem! Foleg hogy tobb is van neki, nekem csak 1 kene, eleg lenne... Fu de irigylem
2020. okt. 7. 14:28
 20/22 anonim ***** válasza:
Ird meg ha rájöttél:D
2020. okt. 7. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!