Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért csak engem izgat hogy...

Miért csak engem izgat hogy az öcsém mennyit pénzt költ?24l

Figyelt kérdés
22 éves öcsém irdatlan mennyiségű pénzt elkölt.Mindig a legmárkásabb ruhákban jár drága parfümökkel van befújva és vett egy rohadt drága kocsit is.Étteremben eszik kb mindennap és évi 3-4 külföldi nyaralásra is telik neki.Amikor megkérdezzük mit dolgozik mindig mosolyog aztán mondd valami hülyeséget hogy behajtó meg maffiózó meg ilyenek.Eljár minden héten valahova "dolgozni" de nem tudjuk hova.Van amikor napokig haza se jön van amikor mindennap.Nekem is most hogy volt a szülinapom egy tök drága dolgot kaptam tőle.Kicsit rossz érzésem van mert nem hiszem egy 22 éves fiatal fiú tudna olyan legális munkát végezni amivel havonta keres 1 milliót mert nagyjából annyit kellenne keresni hogy ezeket lehessen finanszírozni.Apa büszke rá anyát meg már nem is érdekli mert mindig ilyen volt hogy eltűnt aztán 3 nap múlva hazajött.
2020. szept. 29. 10:24
1 2 3
 1/22 anonymousreview60 ***** válasza:
28%

Ha megveszekedett jó tőzsdés akkor talán már 22 évesen is lehet ennyi pénze, de ahhoz meg honnan lenne a tőke?

Jártál nála? Lehet, hogy a hasán spórolja meg, és nincs is annyi menő cucca, csak amikor lehet, ott villog vele, és közben egy lyukban lakik. Vannak ilyenek.

Havi 1 millió? Honnan tudod?

2020. szept. 29. 10:30
 2/22 anonim ***** válasza:
89%

Majd egyszer hajnalban kopognak a rendőrök és mindjárt nem lesz annyira büszke rá apukád!

Ha nem meri vagy nem akarja elmondani hogy mit és hol dolgozik, akkor valószínű valami illegális dologban van benne.

Az, hogy anyukádat nem is érdekli, elég szomorú.

Te csak éld tisztességesen az életedet, előbb-utóbb lebuknak ezek az emberek.

2020. szept. 29. 10:31
 3/22 anonim ***** válasza:
71%
Engem is zavarna, mert aggodnek nagyon. En kovetnem egyszer, tavolrol akar barat kocsijabol megneznem hova megy,mivel aggodnek erte,de csak abban az esetben ha leulnenk 4szemkozt es es megprobalnam megbeszelni, de nem sikerulne.
2020. szept. 29. 10:32
 4/22 anonim ***** válasza:
81%

seftel droggal. nőket futtat. megdönget pár öregasszonyt, pénzért cserébe.

válassz..

2020. szept. 29. 10:32
 5/22 anonim ***** válasza:
65%
Hívd a navot, és megtudod.
2020. szept. 29. 10:34
 6/22 anonim ***** válasza:
82%
Mást is fog izgatni, ne aggódj, mert az hogy valaki nulla forint legális jövedelemből él fényűző életet az a hivatalos szerveknek is feltűnik.
2020. szept. 29. 10:35
 7/22 anonim ***** válasza:
73%

Én is aggódnék, mert valószínűleg nem legális dologból él. Még ha csak veszélytelen módon is, pl pénzért szexel, vagy valami, akkor is szemet fog szúrni a navnak. A kis embereket mindig megtalálják... Márpedig a tesód az ő szemükben kis ember, nem egy nagy maffiózó, hogy békén hagyják.

A rosszabb, ha valami veszélyes dologba keveredett, mert akkor mindenki, aki közel áll hozzá veszélyben lehet.

2020. szept. 29. 10:44
 8/22 A kérdező kommentje:
Én nagyon féltem őt.
2020. szept. 29. 10:48
 9/22 anonim ***** válasza:
75%
Valószínűleg illegális dolgot csinál, akkor pedig az üzletfelei, ha berágnak rá, rajtatok állhatnak bosszút. Mivel ennyire gyerek még, valószínűleg nem hiszi el, hogy ő, a zseni, le is bukhat.
2020. szept. 29. 10:48
 10/22 anonim ***** válasza:
76%
Meglep apatok buszkesege. Persze vagany dolog, ha az ember fia dorzsolt es rafinalt, de ez csak bizonyos keretek kozott oke. Tesodnak mik a vegzettsegei?
2020. szept. 29. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!