Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miert van hogy aki engem...

Miert van hogy aki engem erdekel vagy szeretem az nem foglalkozik velem de aki felem erdeklodik, probal kozeledni kicsit sem izgat?

Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 15:46
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
18l
2014. dec. 14. 15:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
mert felszínes vagy... de ennyiből most mégis hogyan állapítsuk meg?
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Fogadjunk hogy lany vagy:) ugy kell neked foglalkozna veled de elhajtod..aki le se szar az kell Nektek lanyoknak
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Pont így vagyok ezzel. Nagyon zavar, mert nem akarom, hogy az, aki felém érdeklődik úgy járjon, mint én, de nem tudok tenni ellene. Szar dolog.
2014. dec. 14. 15:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Neked is az kell,aki nem érdemel meg.Ez sokszor van így.A miértjét ne kérdezd.
2014. dec. 14. 15:48
 6/13 anonim ***** válasza:
Ilyen az élet, nem vagy egyedül ezzel, én is így vagyok ezzel.
2014. dec. 14. 15:52
 7/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy felszines vagyok kisse de csak egy ember tud erdekelni.
2014. dec. 14. 16:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert aki megüti nálad a mércét, az kell mindenki másnak is, mert olyan jól néz ki. Nem valószínű, hogy 100 lány közül pont téged választ.
2014. dec. 14. 16:06
 9/13 A kérdező kommentje:
Miert ne lenne vloszinu?
2014. dec. 14. 16:11
 10/13 anonim ***** válasza:
En is teljesen igy vagyok/voltam 17/L most h igy kerdezted egy picit elgondolkodtam rajta es azt hiszem megvan a miert :) gondoljunk csak bele: amirol tudod h a tied, az irant nem vagyakozol, ennek igy ertelme sincs... azok a fiuk akiket te erdekled, azt ereztetik veled, hogy te "birtoklod" oket... igy nem keltik fel az erdeklodest, ami az az erzes ami itt fontos szerepet jatszik... szerintem valahol az oskorban gyokerezhet ez is: azert letezik a vagy, mert gondolj csak bele mi lenne, ha az osember nem erte volna el a gyumolcsot a fan, vagy nem sikerult volna elsore elejteni a vadat, rogton feladta volna, ehen is halt volna ha nincs a vagy, hogy ujra megprobalja... esetleg valami hasonlo dologrol lehet itt szo szerintem erdemes ezen elgondolkodni...
2014. dec. 14. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!