Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A legtöbb lánynak tényleg...

A legtöbb lánynak tényleg olyan fiú kell, aki nem foglalkozik velük?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, akivel körülbelül 1 éve megismerkedtem, de untam, hogy lekezelően viselkedett velem, nem volt empatikus, ezért megszakítottam vele a kapcsolatot. Időközben lett barátnőm, akivel boldog vagyok. Viszont a fent említett lány ír nekem, holott tisztában van azzal, hogy foglalt vagyok. Valami ilyesmit írt: "Fura, hogy írok neked, annak ellenére, hogy te nem is válaszolsz. De múltkor láttalak, és jobban nézel ki, mint amilyennek képzeltelek, még így korán reggel is..." A kérdést adott. Akinek meg nem inge, ne vegye magára.
2014. szept. 20. 23:33
 1/10 PearlDiver ***** válasza:

Ez egy szánalmas próbálkozás egy csajtól aki épp vagy unatkozik, vagy épp kifogyott a hódolókból. Szerintem rázd le kedvesen de határozottan.

Az én barátnőmnek egyébként elemi igénye, hogy sokat foglalkozzak vele!

2014. szept. 20. 23:35
 2/10 anonim ***** válasza:
szardd le. így járt
2014. szept. 20. 23:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Normálisan megbeszéltem vele anno, hogy fejezzük be, mert nincs értelme, úgy tűnt, hogy vette a lapot, de mégsem.
2014. szept. 20. 23:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Én beleszarnék a szájába és lehúznám.

--

Nem akar téged a csaj egyáltalán, csak ki akar tolni veled, mert unatkozik.

2014. szept. 20. 23:38
 5/10 anonim válasza:
lehet megtetszetté neki most hogy van barátnod meg látott id, de késo bánat- szokták mondani, basszárá, neis írjál neki, megse nézd mit ír, foglalkozz a barátnoddel, neki is lenne jó ha más lányokkal írkálnál
2014. szept. 20. 23:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen, de azért vannak még normálisak is.

Egyébként miért foglalkozol vele, ha van barátnőd?

2014. szept. 20. 23:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Mert meg szeretném érteni, hogy mégis mi a franc játszódik le ilyenkor az emberekben.
2014. szept. 20. 23:46
 8/10 anonim ***** válasza:
unatkozik, vagy most lettél számára érdekes, hogy elérhetetlennek tünsz. vagy egy számító pszichopata r*banc, aki véget akar venni a boldogságotoknak. tökmindegy. kerüld el
2014. szept. 20. 23:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Értelmetlen emberekben ne keress értelmet!

Nekem is volt dolgom ilyen csajjal. Tudod, ők azok, akiknek ha a csilalgokat lehozod az égből, az sem elég. De mihelyett összejössz valaki értelmesebbel, egyből rájuk tör a kényszerf**széhség, és olyankor érdekes módon egyből tudnak érdeklődni felőled.

De ne dőlj be, pusztán arról van szó, hogy sérti az önérzetét, hogy nem minden(ki) az övé.

2014. szept. 21. 00:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi lányok...nem szórakozik...egyszerűen ilyen, ilyenek vagyunk...akkor értékelődött fel számunkra az illető ha leszar vagy ha foglalt lesz...
2014. szept. 21. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!