Csak engem izgat fel rohadtul ha egy pasinak fülbevalója van, meg karkötője? Ez nagyon beteges?
Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 19:13
1/9 anonim válasza:
Van ettől durvább is, hidd el.
17/L
2/9 anonim válasza:
És ha nincs fütyköse az is izgat? Mert akkor van egy rossz hírem.
3/9 anonim válasza:
Inkább minthogy szét legyen szurkálva az arca piercinggel ,az már undorító :/
4/9 anonim válasza:
Nem beteges.
Arcon pedig szexi, de max 2:D
5/9 A kérdező kommentje:
A piercing nekem nem tetszik. De a többi nagyon cuki ha van egy fiún :3
2015. jan. 2. 19:30
6/9 anonim válasza:
Szóval "cuki"...
Azt hiszem te se lehetsz több mint 14.
Nem baj, még fejlődhet az ízlésed.
7/9 anonim válasza:
Még a karkötő hagyján, de a fülbevalót soha nem fogok viselni. Nincs baj a karkötővel, ha tudják hogyan viselni.
Kapja be aki azt mondja buzïs! Ha csajok ezt a stílust szexinek tartják akkor inkább hamarabb látok puncit mint akik buzïznak. A csajok a stílust szeretik nem a gúnyolódó gyerekeket.
8/9 SimkoL válasza:
51 éves vagyok és kb. 25 éve van fülgyűrűm. Mond el a feleségemnek is, hogy még én is izgató lehetek 30 év után ha veszek egy karkötőt :)
9/9 anonim válasza:
Nem értem miért szídnak minket mindenhol. Kérdező, egyáltalán nem gáz, neked tetszik és ebbe nem szólhat bele senki. Ja és annak aki azt írta, hogy biztos 14 éves kis..... lehet annak inkább meg se kellett volna szólalni
17/f
Fülbevalós srác :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!