Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Vélemény egy nagyon divatos srácról akinek egy nagyon igényes fülbevalója van? (nem lógós hanem sima bedugós)
Figyelt kérdés
nagyon igényes és drága2013. aug. 11. 18:01
1/7 anonim válasza:
divatcica lehet... egy férfi legyen FÉRFI. ne plázacica.
2/7 anonim válasza:
Egy férfi miért hord fülbevalót? Ezt soha nem értettem.
3/7 Pain for Pleasure válasza:
A divatmajmok nem az eseteim.
4/7 anonim válasza:
Nekem tetszik ha egy fiú követi a divatot, és a fülbevaló is nagyon bejön:)
5/7 anonim válasza:
1. vagyok: egyébként lehet aranyos. ismerd meg. de szerintem , ha túl lányos felejtsd el.. egy idő után akarva-akaratlanul nem fog tetszeni.
azt viszont hozzátenném, hogy van pasi, akinek jóláll a fülbevaló, de szerintem max az egyik fülébe és nem csillivilli.. esetleg pici fültágító.. PICI
7/7 anonim válasza:
kit érdekel, hogy igényes-e vagy drága? fülbevalója a nőknek legyen, ne egy férfinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!