Húgom rosszul van reggelente, hogy vegyem rá, hogy csináljon terhességi tesztet?
Ma reggel nem volt jól, kérdeztem mi a baj, azt mondja rosszul van, és hogy mostanában hányingere van reggelente. De hányni nem szokott, és aztán el is múlik. Egyből az jutott eszembe, hogy terhes lehet, de azt mondta, hogy az biztos, hogy nem! Mondom miért ilyen biztos benne? Elég sokat járt bulizni, és bizony összejött ott pár fiúval... Ismerem milyen. Azt mondta védekeztek. Szerinte csak a rendszertelen alvás miatt van, mert egyik nap 4-kor kel, másik nap ráér 8-kor, és ezt nehezen viseli. Én azért csinálnék egy tesztet a helyében, biztos ami biztos, mert ha tényleg terhes, akkor jobb ha minél előbb kiderül, nehogy késő legyen. De ő hallani se akar róla, biztos benne, hogy nem terhes. Azt mondta ejtsük a témát, nem akar róla beszélni. Szerintem fél, hogy tényleg terhes, és mi van ha anyuék megtudják. Mit tehetnék? 18 éves egyébként.
L/26
Lol
kerdezo en melletted vagyok.
lehet venni parszaz forintos tesztet
semmit nem veszit vele a tesod ha megcsinalja
viszont ha nem akkor elkotelezte magat egy eletre egyeduli anyakent, ami horror nehez!!! vagy kapartathatja magat, ami meg elmondasokbol szinten egy fos elmeny.
a tobbinek meg jesszusom ti aztan lazak vagytok
meg milyen hulye szovegeket nyomtok mar: a mehemben turkal a kerdezo
aggodik a faxcibalo huga miatt hogy ne szurja el az eletet mar a legelejen egy potya partygyerekkel...
ilyenkor latom hogy meg mindig sok a retard az orszagban es tenyleg nem tartozom ide.
a ti logikatok alapjan hatra kell dolni es varni hogy mi lesz a vege: vagy gyerek vagy nem.
a teszteles helyett. 🤔
smh 🙄🤪
vagy feletek nincs csaladtervezes es potyognak a kolkok a 18 evesekbol, a CSOK miatt vegulis az a normalis ugy latom Magyarorszagon 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!