Húgom rosszul van reggelente, hogy vegyem rá, hogy csináljon terhességi tesztet?
Ma reggel nem volt jól, kérdeztem mi a baj, azt mondja rosszul van, és hogy mostanában hányingere van reggelente. De hányni nem szokott, és aztán el is múlik. Egyből az jutott eszembe, hogy terhes lehet, de azt mondta, hogy az biztos, hogy nem! Mondom miért ilyen biztos benne? Elég sokat járt bulizni, és bizony összejött ott pár fiúval... Ismerem milyen. Azt mondta védekeztek. Szerinte csak a rendszertelen alvás miatt van, mert egyik nap 4-kor kel, másik nap ráér 8-kor, és ezt nehezen viseli. Én azért csinálnék egy tesztet a helyében, biztos ami biztos, mert ha tényleg terhes, akkor jobb ha minél előbb kiderül, nehogy késő legyen. De ő hallani se akar róla, biztos benne, hogy nem terhes. Azt mondta ejtsük a témát, nem akar róla beszélni. Szerintem fél, hogy tényleg terhes, és mi van ha anyuék megtudják. Mit tehetnék? 18 éves egyébként.
L/26
Ha nem hajlandó tesztet csinálni mondd meg a szüleidnek.
Még mindig jobb ha haragszik rád utána, minthogy tönkreteszi az életét és a semmibe szül egy gyereket illetve apa nélkül.
3
És mégis mit mondjon meg a szüleinek? Juliskának hányingere van reggelente? Mert ezzel a megmondással a szarkavaráson kívül semmit nem érne el és lehet full felesleges az egész cirkusz. Ilyet csinálna a nővérem, büdös életben nem bíznék meg benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!