Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Húgom rosszul van reggelente,...

Húgom rosszul van reggelente, hogy vegyem rá, hogy csináljon terhességi tesztet?

Figyelt kérdés

Ma reggel nem volt jól, kérdeztem mi a baj, azt mondja rosszul van, és hogy mostanában hányingere van reggelente. De hányni nem szokott, és aztán el is múlik. Egyből az jutott eszembe, hogy terhes lehet, de azt mondta, hogy az biztos, hogy nem! Mondom miért ilyen biztos benne? Elég sokat járt bulizni, és bizony összejött ott pár fiúval... Ismerem milyen. Azt mondta védekeztek. Szerinte csak a rendszertelen alvás miatt van, mert egyik nap 4-kor kel, másik nap ráér 8-kor, és ezt nehezen viseli. Én azért csinálnék egy tesztet a helyében, biztos ami biztos, mert ha tényleg terhes, akkor jobb ha minél előbb kiderül, nehogy késő legyen. De ő hallani se akar róla, biztos benne, hogy nem terhes. Azt mondta ejtsük a témát, nem akar róla beszélni. Szerintem fél, hogy tényleg terhes, és mi van ha anyuék megtudják. Mit tehetnék? 18 éves egyébként.

L/26

2020. szept. 17. 15:54
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Nem abban kételkedek, hogy használt-e gumit, hanem hallottunk már olyat, hogy valaki amellett esett teherbe. Egyik fogamzásgátló se ad 100 százalékos védelmet, de ezt mindenki tudja.
2020. szept. 17. 16:08
 12/45 anonim ***** válasza:
47%

Beszéld meg vele,ragaszkodj hozzá, ennyi.

Többet nem tehetsz érte

2020. szept. 17. 16:12
 13/45 anonim válasza:
35%
Anyádékkal közöld a sejtésed!
2020. szept. 17. 16:19
 14/45 anonim ***** válasza:
18%
"Egy 26 éves még nem vénlány..." Csak úgy viselkedik.
2020. szept. 17. 16:20
 15/45 anonim ***** válasza:
55%

Miért lenne vénlány?

Mert félti a húgát,mert csak jót akar?

Egyébként meg tök igaza van.

Szerintem az a szomorú,hogy a szülők sehol sincsenek.

Oké,hogy 18 éves JOGILAG,de lelkileg még nem felnőtt.

2020. szept. 17. 16:23
 16/45 anonim ***** válasza:
76%
Tönkremehet a húga élete ha a terhességet későn veszik észre, ilyen lenne egy normális nővér hogy vigyáz a fiatal húgára, akinek még nem nőtt be a feje lágya.
2020. szept. 17. 16:25
 17/45 anonim ***** válasza:
56%
A teljesen indokolatlan pezsgés helyett inkább várjátok meg a két hét múlva esedékes menstruációt és akkor okosabbak lesztek. Én így látatlanban is tartom a húgodat annyira felelősségteljesnek, hogyha valóban baj van, akkor cselekszik. Egyelőre a terhesség mellett néhány reggeli rosszullét szól, semmi más. Végső soron pedig az ő teste, az ő döntése. Értem, hogy aggódsz, de már túl tolod ezt és az erőszakoskodással azt fogod elérni, hogy elzárkózik előled és legközelebb talán akkor sem szól, ha valóban baja van. Annyi igaz, hogy egy tesztet csinálni nem nagy ügy, de ha ő nem akar, akkor azt is el kellene fogadnod. A szüleiteknek meg kérlek ne szólj egyelőre, mert aláásod a bizalmat.
2020. szept. 17. 16:34
 18/45 anonim ***** válasza:
78%
Ha két hét múlva kell jönnie a következő menstruációjának, és az előző megjött, akkor kb most van az ovulációja. Terhesség semmiképpen nem okozza a tüneteket. Hagyd békén.
2020. szept. 17. 16:35
 19/45 anonim ***** válasza:
37%

"Miért lenne vénlány?

Mert félti a húgát,mert csak jót akar?" Jót? Hát az süt róla. Dirigálni akar, meg szar alaknak beállítani a másikat. Egyértelműen hülyének nézi. NEM az ő dolga hogy kivel kavar. Hányingert meg kismillió dolog okozhat. Szánalmas hogy más szexuális életén csámcsog. Talán nincs sajátja?

2020. szept. 17. 16:38
 20/45 anonim ***** válasza:
69%

Úristen mennyi hülye irkal ide.... a csaj aggódik a tesójáért, azért ezt még szabad? Vagy mert ti frusztráltak vagytok, azért legyen ő is vegzálva? Pff....

Kérdező, a szüleiteknek ne áruld be, vegyél egy tesztet és csináljatok meg együtt, mondd meg neki, hogy leszállsz róla utána, de ezen essetek túl a biztonság kedvéért. 18 évesen lehet még nincs annyira érett, hogy felfogja a helyzet komolyságát.

2020. szept. 17. 16:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!