Húgom rosszul van reggelente, hogy vegyem rá, hogy csináljon terhességi tesztet?
Ma reggel nem volt jól, kérdeztem mi a baj, azt mondja rosszul van, és hogy mostanában hányingere van reggelente. De hányni nem szokott, és aztán el is múlik. Egyből az jutott eszembe, hogy terhes lehet, de azt mondta, hogy az biztos, hogy nem! Mondom miért ilyen biztos benne? Elég sokat járt bulizni, és bizony összejött ott pár fiúval... Ismerem milyen. Azt mondta védekeztek. Szerinte csak a rendszertelen alvás miatt van, mert egyik nap 4-kor kel, másik nap ráér 8-kor, és ezt nehezen viseli. Én azért csinálnék egy tesztet a helyében, biztos ami biztos, mert ha tényleg terhes, akkor jobb ha minél előbb kiderül, nehogy késő legyen. De ő hallani se akar róla, biztos benne, hogy nem terhes. Azt mondta ejtsük a témát, nem akar róla beszélni. Szerintem fél, hogy tényleg terhes, és mi van ha anyuék megtudják. Mit tehetnék? 18 éves egyébként.
L/26
Beszéld meg vele,ragaszkodj hozzá, ennyi.
Többet nem tehetsz érte
Miért lenne vénlány?
Mert félti a húgát,mert csak jót akar?
Egyébként meg tök igaza van.
Szerintem az a szomorú,hogy a szülők sehol sincsenek.
Oké,hogy 18 éves JOGILAG,de lelkileg még nem felnőtt.
"Miért lenne vénlány?
Mert félti a húgát,mert csak jót akar?" Jót? Hát az süt róla. Dirigálni akar, meg szar alaknak beállítani a másikat. Egyértelműen hülyének nézi. NEM az ő dolga hogy kivel kavar. Hányingert meg kismillió dolog okozhat. Szánalmas hogy más szexuális életén csámcsog. Talán nincs sajátja?
Úristen mennyi hülye irkal ide.... a csaj aggódik a tesójáért, azért ezt még szabad? Vagy mert ti frusztráltak vagytok, azért legyen ő is vegzálva? Pff....
Kérdező, a szüleiteknek ne áruld be, vegyél egy tesztet és csináljatok meg együtt, mondd meg neki, hogy leszállsz róla utána, de ezen essetek túl a biztonság kedvéért. 18 évesen lehet még nincs annyira érett, hogy felfogja a helyzet komolyságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!