Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Húgom rosszul van reggelente,...

Húgom rosszul van reggelente, hogy vegyem rá, hogy csináljon terhességi tesztet?

Figyelt kérdés

Ma reggel nem volt jól, kérdeztem mi a baj, azt mondja rosszul van, és hogy mostanában hányingere van reggelente. De hányni nem szokott, és aztán el is múlik. Egyből az jutott eszembe, hogy terhes lehet, de azt mondta, hogy az biztos, hogy nem! Mondom miért ilyen biztos benne? Elég sokat járt bulizni, és bizony összejött ott pár fiúval... Ismerem milyen. Azt mondta védekeztek. Szerinte csak a rendszertelen alvás miatt van, mert egyik nap 4-kor kel, másik nap ráér 8-kor, és ezt nehezen viseli. Én azért csinálnék egy tesztet a helyében, biztos ami biztos, mert ha tényleg terhes, akkor jobb ha minél előbb kiderül, nehogy késő legyen. De ő hallani se akar róla, biztos benne, hogy nem terhes. Azt mondta ejtsük a témát, nem akar róla beszélni. Szerintem fél, hogy tényleg terhes, és mi van ha anyuék megtudják. Mit tehetnék? 18 éves egyébként.

L/26

2020. szept. 17. 15:54
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
65%
"Csak ámulok, hogy sokak szerint mennyire rendben van, hogy valaki, akinek még az érettségije sincs meg, gyereket szüljön" Attól, hogy te kényszeresen a fejedbe vetted hogy terhes, még nem lesz az. ennyire nincs saját életed, hogy mások cseszegetésével szórakoztatod magad?
2020. szept. 17. 20:06
 32/45 A kérdező kommentje:

"menstruáció után két héttel senki sem fog reggeli rosszullétet produkálni mert terhes."

Ez így van, abban az esetben ha igazat mondott. De nem voltam ott, nem láttam, hogy tényleg megjött neki, és azt se tudom mikor kéne, mert nem követem.

2020. szept. 17. 20:09
 33/45 A kérdező kommentje:
Mindenesetre én örülök, hogy nem ti vagytok a rokonaim, mert ha ilyen családom lenne, minek kénének nekem ellenségek?
2020. szept. 17. 20:10
 34/45 anonim ***** válasza:
79%
És miért kéne tudnod, basszus? Tényleg ilyen rohadtul rátelepszel? Kényszeres amit csinálsz, nem vagy százas.
2020. szept. 17. 20:11
 35/45 anonim ***** válasza:
77%
Felfogtad hogy a tesód nem gyerek, pláne nem a te gyereked, nem kell fognod a kezét és helyette döntéseket hoznod?
2020. szept. 17. 20:12
 36/45 anonim ***** válasza:
58%
Esküszöm, örülök hogy nekem normális nővér jutott, nem ilyen pióca akinek az én méhem a fő gondja.
2020. szept. 17. 20:13
 37/45 anonim ***** válasza:
67%

Senki nem mondta, hogy normális 18 évesen a semmire gyereket szülni, de értsd már meg, hogy csak szerinted terhes. És ha tényleg az, ki mondta, hogy meg fogja tartani a gyereket?

Egyébként elárulom, hogy ha 2 hete volt a menzesze elvileg, akkor még mindig csak 6 hetes körül lehet, és még csak ilyenkor szokott beindulni a hányinger, elötte nem is termel annyi hormont a szervezet.

2020. szept. 17. 20:17
 38/45 anonim ***** válasza:
83%
Én elhiszem, hogy aggódsz, de ha ő azt mondja, hogy megjött a vérzése, akkor még ha hazudott is akkor is biztosan lépett már valamit.
2020. szept. 17. 23:38
 39/45 anonim ***** válasza:
79%
A hányingernek a terhességen kívül is lehetnek okai. Ha nem szűnik meg inkább ennek kellene utána járni, hogy mi okozza.
2020. szept. 17. 23:57
 40/45 anonim ***** válasza:
26%

3 éve minden reggel hányingerem van. Néha egy hajnali (értsd.minden reggel 3:30-kor ébredés)szarabb kávé egy presszóban (de kelemetlen név) és hányok is

Nem vagyok terhes. 3 év alatt csak kihordtam volna 😀

De! Gyomorsav túltengés csinál hányingert reggelente. Viszont az is ha a cshajé hazudott és nem jött meg neki,vagy ha azt sem tudja hányadika van és mikor volt meg utoljára neki. Egy 18 éves fiatal ha a bulika és a kuki az első,akkor van olyan felelőtlen,hogy azt sem tudja merre van arccal előre,nemhogy azt nyomonkövesse mikor jött meg.

Nem kell a kérdezőt elhordani mindennek. Unokatesóm is kukicentrikus volt és még mindig az,2 gyereke van,nem tudja ő sem ki az apjuk. Találgat,mert sokan jártak benne...

Amikor megkérdeztem tőle az elsőnél,hogy te figyi már nő a hasad,ne vagy terhes? Áá neeeem,fogamzásgátlót szedek és híztam. Ahha...3 hónap múlva vitte apja a sebészetre,mert fáj a lány hasa,biztos vakbélgyulladás. Sebészetről ment a szülőszobára,beindult a szülés 38 hetes terhesség után.. Szedett tablettát csak elfogyott. És nem figyelte a nagy kulihajkurászás közben. Szóóóóval ennyit erről a "ne szállj ra,ne basztasd" dumárol

2020. szept. 18. 05:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!