Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Húgom rosszul van reggelente,...

Húgom rosszul van reggelente, hogy vegyem rá, hogy csináljon terhességi tesztet?

Figyelt kérdés

Ma reggel nem volt jól, kérdeztem mi a baj, azt mondja rosszul van, és hogy mostanában hányingere van reggelente. De hányni nem szokott, és aztán el is múlik. Egyből az jutott eszembe, hogy terhes lehet, de azt mondta, hogy az biztos, hogy nem! Mondom miért ilyen biztos benne? Elég sokat járt bulizni, és bizony összejött ott pár fiúval... Ismerem milyen. Azt mondta védekeztek. Szerinte csak a rendszertelen alvás miatt van, mert egyik nap 4-kor kel, másik nap ráér 8-kor, és ezt nehezen viseli. Én azért csinálnék egy tesztet a helyében, biztos ami biztos, mert ha tényleg terhes, akkor jobb ha minél előbb kiderül, nehogy késő legyen. De ő hallani se akar róla, biztos benne, hogy nem terhes. Azt mondta ejtsük a témát, nem akar róla beszélni. Szerintem fél, hogy tényleg terhes, és mi van ha anyuék megtudják. Mit tehetnék? 18 éves egyébként.

L/26

2020. szept. 17. 15:54
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
35%
Vicc hogy a tizennyolc éves testvérére akar majd harminc éves fejjel az anyjáéknak árulkodni.
2020. szept. 17. 16:40
 22/45 anonim ***** válasza:
31%
"a csaj aggódik a tesójáért" Neked ez aggódás? Tömény rosszindulat, nem aggódás.
2020. szept. 17. 16:41
 23/45 anonim ***** válasza:
34%
Mi van akkor, ha már csinált tesztet, csak éppen nem köti a nővére orrára, mert semmi köze hozzá.
2020. szept. 17. 17:23
 24/45 anonim ***** válasza:
85%
Nekem mindig reggeli hányingerem volt míg fogamzásgátlót szedtem. A végén azért is hagytam abba. Volt, hogy egyetemre menet még a villamosról/metróról is le kellett szálljak, mert az hittem odahányok... Nem voltam terhes mégse.
2020. szept. 17. 17:54
 25/45 anonim ***** válasza:
60%

Ez nem a te dolgod, nem a te felelősséged.

Ha nem késett a legutóbbi menstruációja, és 2 hét múlva kellene megjönnie a következőnek, akkor nem is lehet terhes, mert ahhoz kb. most kellene teherbe esnie, hogy két hét múlva ne jöjjön meg neki.

Én is gyakran voltam reggelente rosszul gyomorsav miatt, amire rátett, ha rendszertelenül aludtam.

Ha kimarad a menzesze, és úgy látja, terhes lehet, majd csinál tesztet és kész.

2020. szept. 17. 19:12
 26/45 anonim ***** válasza:
59%
Legfeljebb nagynéni leszel. Nem a te gyereked nem neked kell nevelni vagy nem neked kell abortuszra menni. Ennyi. Az ő élete. Nem a tiéd. Ne foglalkozz vele.
2020. szept. 17. 19:24
 27/45 anonim ***** válasza:
64%
Hagyjuk már az esti mesét... Nincs egy hónapja hogy menstruált-ha terhes lenne se produkálna még reggeli rosszullétet. Kérdező, keress már magadnak egy faszit aki lerendez, és akkor nem azon pörögsz majd hogy a tesód kivel és hogy szexel.
2020. szept. 17. 19:37
 28/45 A kérdező kommentje:
Csak ámulok, hogy sokak szerint mennyire rendben van, hogy valaki, akinek még az érettségije sincs meg, gyereket szüljön. Kérdem én, ha nem lenne annak a lánynak szülője, vagy dolgozó testvére, és az apa se lenne képbe, miből, hogy tartaná el azt a gyereket?
2020. szept. 17. 19:52
 29/45 anonim ***** válasza:
46%

Én sem értek itt egy csomó embert.

A kérdező nem akarja,hogy a húga egyszerre két életet is elcsesszen (az övét és a gyerekéét,már ha terhes),mert ha tényleg terhes akkor tudnak még intézkedni.

De az majd biztos sokkal jobb lenne,ha jönnének azok a kérdések a húgától,hogy "nem szeretem a gyerekemet mit tegyek"," depressziós lettem a gyerek mellett" stb.

2020. szept. 17. 20:02
 30/45 anonim ***** válasza:
65%
A kérdező- ha csak huszonhat éves létére nem totál hülye a női test alapvető működéséhez-tudja hogy menstruáció után két héttel senki sem fog reggeli rosszullétet produkálni mert terhes. Uralkodni kar a testvérén, dirigálni neki, erről szól a nagy féltés-
2020. szept. 17. 20:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!