Az öcsémnél megingott a jézuskaban való hitevel. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az öcsém most ment 5.be. Tölem pár napja megkérdezte hogy hiszek e a jezuskaban , én erre csak azt mondtam hogy miért ne hinnék?!
A szüleiknek még nem szoltam erről. Szerintetek elmondjuk már neki , vagy mi legyen ?
16/L
2020. szept. 13. 13:05
12/26 anonim válasza:
Nekem megvan a Home Office-os email címe is.
jezuska @ menny.com
13/26 A kérdező kommentje:
Kedves #7 es! Én NyILVAN tudom mi az igazság , vagy úgy első osztalyos korom óta
2020. szept. 13. 14:16
14/26 Metionin válasza:
Az a durva, hogy már ötödikes és még csak most ingott meg a hite. Ilyenkor már rég tudni szokták a gyerekek az igazat.
15/26 anonim válasza:
Ja! A Jézuska homofiszban tolja! DPD-vel küldi a tízéves kissrácoknak a gémerpécét meg PUBG termékkulcsot a fa alá. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
A Mikulás pedig ügynökségeket hozott létre minden országban, Magyarországon a Posta szállítja a csokikat 🤣
16/26 anonim válasza:
Tavaly a lányom 6 évesen előállt az igazsággal, egyedül megfejtette mi van...
Öcsédnek is illett volna már rég rájönni - de egyébként kizártnak tartom hogy ne tudná, hacsak nem egy pincébe zárva nem tölti az életét
17/26 anonim válasza:
Menj át a vallási topicba és meglátod, hogy a felnőtt emberek sem tudják, hogy nem létezik. Ezek szerint Ők még a 6 éves szint alatt vannak. :)
18/26 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem is tudja vagy nagyon sejti legalább is
2020. szept. 13. 19:58
19/26 anonim válasza:
A 9 eves unokam eppen ma tajekoztatott arrol,hogy nincsen sem fogtunder sem jezuska sem mikulas.Amikor megkerdeztem,miert gondolja ezt, azt mondta,hogy o sokat olvas,es a konyvekben mindig a szulok adjak az ajandekot.Nem ugy nez ki a gyerek,mint akit pszichologushoz kell majd hordani a felismerest koveto trauma miatt.
20/26 anonim válasza:
Szerintem alapból nagyon gáz dolog behazudni ilyen nemlétező dolgokat behazudni a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!