Nem hiszek a Jézuskában! Elmondjam a szüleimnek?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok ès tökre gàz,hogy rajtam kívűl minden osztàlytársamnak a szülei mondták el.Én kb.2 éve jöttem rá,de tavaly még hittem "a csodában".Nagyon szeretem amúgy ezt a titkolózást,anyáék nagyon ügyesek.De nem szeretnék nekik csalódást okozni,de ha várom hogy ők mondják el még 20 évesen is a Jèzuska hozza az ajándékot?!2014. dec. 20. 23:39
1/16 anonim válasza:
Szerintem nyíltan mondd meg. 13 évesen elég gáz ez. Ne félj nem fognak megsértődni.
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi! :D
2014. dec. 20. 23:48
3/16 anonim válasza:
Nekem is ilyen idős koromban már rég elmondták hogy nem a jézuska hozza az ajándékot hanem egymást ajándékozzuk, és akkor már nekem is illő volt ajándékokkal készülnöm a család számára. Persze én már 10 éves korom óta tudom hogy nincs jézuska meg semmi, a szüleim ebbe bele is törődtek, meg tudták jól hogy előbb utóbb meg kell tudnom az igazat, de ő nekik még 25 évesen is a pici gyerekük vagyok és igaz már csak poénosan de még mindig megmondják hogy a jézuska hozott nekem valamit :D Csak már az én kislányom az akinek ezt komolyan mondják, bár még nagyon furcsa a szüleimnek hogy már unokának kell készüljenek ezzel a dologgal főleg hogy még a mai napig a szülői házban élünk, pontosabban csak egy telken mert mi a másik házban élünk a barátnőmmel akivel sajnos még nem vagyunk házastársak, de mi maradunk is itt, mert minden helyben van, munkahelyem 5 percre van innen gyalog, és rengeteg minden van gyalog innen 10 percnyire óvoda, iskola, önkormányzat, üzlet, üzlet hátán, autót csak akkor kell elővennünk ha a másik városban van éppen dolgunk vagy máshová kell menjünk, és ezért is döntöttük el hogy maradunk itt, főleg hogy a gyereket azonnal rátudjuk bízni a szüleimre ha hirtelen akadna dolgunk vagy kettesben lennénk egy picit. Mert igaz még nem terveztük a gyereket, de nagy örömmel vártuk hogy világra jöjjön és mindent amit csak lehet megadunk neki, nem így terveztük, de nem is bánjuk egy cseppet sem, mert mi úgy vagyunk vele hogy ennek így kellett lennie. A jézuskás dolog meg olyan hogy csak poénból mondják a szüleim, ahogyan a mikulásnapi ajándékunkat is poénból rakták bele a munkás bakancsomba mert csizmám ugye nincs :D
4/16 Argloss válasza:
A mi családunkban még a 80 év felettieknek is a Jézuska hozza a karácsonyi ajándékot. (még ha személyesen is adjuk át egymásnak az ajándékokat... senkit nem zavar...)
Persze most fura lehet, hogy valami más, mint amit eddig hittél, de szerintem kár túlságosan nagy hűhót csapni körülötte. Megköszönöd a szüleidnek az ajándékot és azzal le van rendezve a dolog... :)
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. dec. 21. 00:05
6/16 anonim válasza:
Én nem emlékszem, hogy mikor jöttem rá, de arra sem, hogy valaha hittem volna ilyet. Majd megkérdezem anyukámat.
7/16 anonim válasza:
Nálunk is a Jézuska hozza. Idén én voltam a Jézuska. :D A testvéreim pici baba van, és így nekik semmi idejük nem volt ezzel foglalkozni. Én vettem meg lényegében mindenkinek az ajándékát. :D A magamét is, mert olyan dolgokra van most szükségem, amikhez én is kellek. Vagy tesómék, de ugye ők nem tudták ezt most intézni. :)
Mondd el nekik nyugodtan, nem lesznek csalódottak. :)
8/16 anonim válasza:
Biztos tudják a szüleid, hogy már tudod, hogy nem létezik. Csak azért csinálják, hogy viccesebb, izgalmasabb, szebb legyen a karácsonyod :D
9/16 anonim válasza:
Te ismered őket, ha nem elmebetegek, nem fognak kiakadni.
10/16 anonim válasza:
Úgyis tudják, hogy már nem hiszel benne, hiszen 13 éves vagy. Ne mondd el nekik! Inkább vegyél vagy készíts nekik ajándékot, és vegyél részt te is a játékukban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!