Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nem hiszek a Jézuskában!...

Nem hiszek a Jézuskában! Elmondjam a szüleimnek?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok ès tökre gàz,hogy rajtam kívűl minden osztàlytársamnak a szülei mondták el.Én kb.2 éve jöttem rá,de tavaly még hittem "a csodában".Nagyon szeretem amúgy ezt a titkolózást,anyáék nagyon ügyesek.De nem szeretnék nekik csalódást okozni,de ha várom hogy ők mondják el még 20 évesen is a Jèzuska hozza az ajándékot?!

2014. dec. 20. 23:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#9-es nem elmebetegek!!!!

Van 2 tesóm egy 1 hónapos és egy majdnem 8éves.

Gondolom,ha ők nem lennének már nem a jézuska hozná :)

Minden évben készítek ajándékot....csak most sajnos nincs semmi ötletem.Valakinek nincs ötlete?

Köszönöm szépen a válaszokat! :D

2014. dec. 21. 10:09
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem elmebetegek, akkor nem hiszem, hogy emiatt problémáznának a szüleid veled. Én a helyeden tartanám az illúziót a kistestvéreim miatt. A szüleidnek meg észre kell venni rajtad, lehet már tudják, csak nem éreztetik. Nekem van egy 4évvel idősebb bátyám, aki felvilágosított kiskoromban, így esélyem nem volt hinni.

Nagyon sok helyen azt mondják, hogy a Jézuska hozza az ajándékokat. Kedves gesztus, ha a gyerekek felé eljátszák, hogy ez valós.

2014. dec. 21. 15:31
 13/16 anonim ***** válasza:
95%
Tudják, hogy tudod. Nem nézenek hülyének. Egyszerűen van, ahol így szokás. Nálunk is. 26 éves vagyok, férjem is van, de szentestén szoktunk menni és jön a jézuska. Mindenki csempészi az ajánékot a fa alá, míg a többiek nem látják, aztán a végén anyukám csenget... Szerintem ez sokkal jobb, mint mikor egymás kezébe nyomják, hogy tessék ezt vettem neked...
2014. dec. 22. 23:10
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is szállj be a játékba. :) Biztos tudják, hogy nem hiszel már benne, de fel tudja dobni a karácsonyt.

Bárcsak az én szüleim lennének ilyen lelkesek...

2014. dec. 23. 16:47
 15/16 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk is úgy van, ahogy a 13-as írta.

És én már 39 éves vagyok. :)

2014. dec. 23. 22:55
 16/16 anonim válasza:
Nekem elmondták 5 évesen és így tönkre tették a gyerekkoromat
2018. dec. 22. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!