Meddig hittél a mikulásban, jézuskában vagy a húsvéti nyusziban? írjátok le a sztorijaitokat, mikor megtudtátok!
Olyan 10 éves lehettem, amikor mikulás napján kiraktam a csizmámat az ajtó elé. Anyu mondta, hogy nem kell kirakni, jó lesz idebent is, de én erősködtem, hogy akkor majd nem fogja látni. Feküdtem az ágyban és füleltem, minden kis neszre ugortam. Aztán valahogy, amikor egyik neszre ugrottam, még nem volt ajándék, amikor pár perccel később ismét felugrottam az ágyból, már volt ajándék. Valahogy így jöttem rá.
A húsvéti nyuszi nálunk nem hoz semmit, így hinni sem kellett benne. A Jézuska, pedig még most is van. :D
Bár tudjuk, hogy nem a Jézuska hozza az ajándékot, de ha beszélünk róla (mivel van egy 9 éves unokahúgom és egy 2 éves keresztfiam), hogy mit hozzon a Jézuska, írtál - e már levelet a Jézuskának. A szüleim néha most is így kérdezik meg, hogy mit szeretnék karácsonyra, van -e valamilyen kívánságom. (Meg hát elvégre Karácsonykor Jézus születését ünnepeljük)
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!