A bátyám ittasan szokott vezetni.Mit tegyek?17/L
Engem rohadtul nem érdekel, hogy a tesód részegen felcsavarodik egy fára.
Az sokkal inkább, hogy ártatlan embereket sodor veszélybe.
Nem őt kell félteni, ha balesetezik, tuti nem ő hal meg, hanem egy normálisan vezető ártatlan vagy egy gyalogos.
Amúgy simán ráhívnám a rendőrt amikor tudom, hogy iszik és kocsival ment el. Ha ő meghal az az ő baja, de ártatlanokat ne veszélyeztessen mert idióta!
Drasztikusnak hangzik, de azzal cselekednéd a legjobbat, ha miután elindult, felhívod a rendőrséget, bemondod a rendszámot és elmondod, hogy láttad ahogyan ittasan elindul, meg hogy merre ment. Szerintem anonim módon is lehet, nem kell a nevedet elmondanod.
De itt mások élete is veszélyben van, erre gondolj.
#16 Te miről beszélsz? Mivel tenném tönkre az életét? Annyit mondtam, hogy jelezze a rendőrségnek, te analfabéta. Semmivel sem rosszabb, mintha megfogja a rendőr az út.
Csak nehogy te csinálj egyszer a nadrágodba, ha a te családod találkozik szembe a részeg sofőrrel vagy a te gyerekedet üti el.
#17 Hülye! Mit gondolsz, ha kiderül, hogy a kislány feldobta a bátyát a zsaruknál, hogy alakulnak a családi és baráti kapcsolatai?
Ha gyerekem részeg miatt akár csak balesettbe kerülne, rendelhetnék neki a fejfát.
Ha komoly sérülést szenvedne, nyílván megrecsenék.
Ittasan vagy bodultan vezetést elítélem. Egyik jóismerösöm autója felcsavarodott a fára, ott halt meg. A durva, hogy nem tudta, hogy akinek átengedi a vezetést, be volt fűvezve.
Ha még egyszer ittas vezetésen kapod, szerintem azonnal hívd ki rá a rendőrséget. Készíts felvételt róla. Tudom, h szemét dolog bemártani a tesót, de hidd el, még mindig jobb, mint a bíróságon pereskedni majd, mert elütött valakit.
Az én édesanyukámat 1 hónapja ütötte el egy ittas sofőr... fel sem fogja az ember mennyi kárt tud okozni egy ilyen. Hatalmas trauma és maradandó sérülés. EZ NEM JÁTÉK!! Kérlek ne hagyd, h többet ilyet tegyen... borzalmas felelőtlen testvéred van. Szólj a szüleidnek, bárkinek, de ezt nem véletlenül tiltja a törvény.
És sajnos pont az ilyenek okozzák a legnagyobb baleseteket.. a legbosszantóbb benne, h nem nekik esik bajuk, pedig megérdemelnék!!!!!!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!