Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám ittasan szokott...

A bátyám ittasan szokott vezetni.Mit tegyek?17/L

Figyelt kérdés
Nagyon féltem hogy balesete lesz előbb utóbb.Elég gyorsan is megy olyankor az autóval.Menőzik gondolom a csajoknak hogy milyen kocsija van pedig nem volt ilyen (már elnézést a kifejezésért)arrogáns beképzelt fsz.Szeretem de nem tudok rá mit mondani.Lett egy jó munkahelye és amikor itthon van akkor szórja a pénzt a hülye haverjaival meg a pénzre hajtó kis libákkal és mindig az a vége hogy ittasan jön haza kocsival.Már a kapunak is neki ment nem egyszer nem kétszer.Ráadásul úgy áll meg hogy még véletlen se lehessen kiállni a másik autóval vagy elmenni a járdán mert kb ütközésig parkol az autóval.Össze vissza van nyomva az eleje neki pedig ráköltött egy csomó pénzt és kb leszarja az egészet.Mit tegyek hogy ezen változtatni tudjak?Hogy üljek le vele beszélgetni?
2020. szept. 6. 14:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
Egyetértek a 6-os kommentelővel.
2020. szept. 6. 15:17
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

Engem rohadtul nem érdekel, hogy a tesód részegen felcsavarodik egy fára.

Az sokkal inkább, hogy ártatlan embereket sodor veszélybe.

2020. szept. 6. 15:48
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Az autót ki vette neki? Szüleid vagy ő a saját pénzéből? Ha az előbbi én elvenném tőle a slusszkulcsot.
2020. szept. 6. 16:34
 14/20 anonim ***** válasza:
86%

Nem őt kell félteni, ha balesetezik, tuti nem ő hal meg, hanem egy normálisan vezető ártatlan vagy egy gyalogos.

Amúgy simán ráhívnám a rendőrt amikor tudom, hogy iszik és kocsival ment el. Ha ő meghal az az ő baja, de ártatlanokat ne veszélyeztessen mert idióta!

2020. szept. 7. 14:09
 15/20 anonim ***** válasza:

Drasztikusnak hangzik, de azzal cselekednéd a legjobbat, ha miután elindult, felhívod a rendőrséget, bemondod a rendszámot és elmondod, hogy láttad ahogyan ittasan elindul, meg hogy merre ment. Szerintem anonim módon is lehet, nem kell a nevedet elmondanod.

De itt mások élete is veszélyben van, erre gondolj.

2020. szept. 9. 19:41
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
#15 Egy életre tönkre akarod tenni a kérdező életét, hátha naív, csak azért, mert te ott(hon), egy magyarországi részeg autósra gondolva, a nadrágodba csináltál?
2020. szept. 9. 19:48
 17/20 anonim ***** válasza:
51%

#16 Te miről beszélsz? Mivel tenném tönkre az életét? Annyit mondtam, hogy jelezze a rendőrségnek, te analfabéta. Semmivel sem rosszabb, mintha megfogja a rendőr az út.

Csak nehogy te csinálj egyszer a nadrágodba, ha a te családod találkozik szembe a részeg sofőrrel vagy a te gyerekedet üti el.

2020. szept. 9. 22:10
 18/20 anonim ***** válasza:

#17 Hülye! Mit gondolsz, ha kiderül, hogy a kislány feldobta a bátyát a zsaruknál, hogy alakulnak a családi és baráti kapcsolatai?

Ha gyerekem részeg miatt akár csak balesettbe kerülne, rendelhetnék neki a fejfát.

Ha komoly sérülést szenvedne, nyílván megrecsenék.

Ittasan vagy bodultan vezetést elítélem. Egyik jóismerösöm autója felcsavarodott a fára, ott halt meg. A durva, hogy nem tudta, hogy akinek átengedi a vezetést, be volt fűvezve.

2020. szept. 9. 22:18
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha még egyszer ittas vezetésen kapod, szerintem azonnal hívd ki rá a rendőrséget. Készíts felvételt róla. Tudom, h szemét dolog bemártani a tesót, de hidd el, még mindig jobb, mint a bíróságon pereskedni majd, mert elütött valakit.

Az én édesanyukámat 1 hónapja ütötte el egy ittas sofőr... fel sem fogja az ember mennyi kárt tud okozni egy ilyen. Hatalmas trauma és maradandó sérülés. EZ NEM JÁTÉK!! Kérlek ne hagyd, h többet ilyet tegyen... borzalmas felelőtlen testvéred van. Szólj a szüleidnek, bárkinek, de ezt nem véletlenül tiltja a törvény.

És sajnos pont az ilyenek okozzák a legnagyobb baleseteket.. a legbosszantóbb benne, h nem nekik esik bajuk, pedig megérdemelnék!!!!!!!!!

2020. szept. 10. 15:28
 20/20 anonim ***** válasza:
16! Ha anyád hal meg azért, mert frontálisan karambolozik egy ilyen idiótával, vagy elüti a zebrán/járdán, akkor is a kérdező családi kapcsolatai miatt aggódnál? Idióta...
2020. szept. 15. 07:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!