Öcsém mimdog lehugyozza a wc ülőket, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Már nem ülök úgy wc ülőkére itthon, hogy ne tennék rá wc papírt, de így is sokszor hugyos leszek, mert lepisilja...
Nagyképű, őrjöng, nem lehet neki szólni.
Nálunk más nem takarítja. Úgy néz ki, hogy egész nap vagy 5-azör,mosom, fertőtlenítem, mert van amelyik szétfossa, még az ülőkét is, a másik meg lehogyozza... Pedig előtte mostam egy fél órával, meg minden...
Aztán mi van mindig? Ha nekem kell, hugyba ülök 🤢🤢🤢
2020. szept. 4. 15:35
32/33 Hiyden válasza:
Szia! Ugyanilyen problémával küzdök, 2 bàtyàmmal apukàmmal illetve anyuval élünk mint rendes család, apukám ès az egyik tesóm rendszeresen lehugyozzàk az ülőkèt, mindkettő tagadja, én mindig elfelejtem mert rohadt keveset vagyok itthon szóval legalàbb napi 5x beleülök vèletlenül, utàna mehet a gyors zuhany alulról, màr nagyon elegem van, de ami a rosszabb ők a falat a földet mindent lehugyoznak a wcben, csak bele nem megy. Olyan igényesnek érzem az itthonlètet mintha egy cigányputriban lennèk, ha megkèrdezik mièrt tervezek elköltözni akkor nem is èrtem mit gondolnak.. Èn semmi megoldàst nemtudtam eddig erre, anyával mindig mi szìvjuk meg mert mi ülve pisilünk, màr nemtudom mitcsinàljak komolyan:/
33/33 anonim válasza:
Pisilj állva, hadd fröcsögjön! És mielőbb költözz el, vagy kollégiumba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!