Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Öcsém mimdog lehugyozza a wc...

Öcsém mimdog lehugyozza a wc ülőket, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Már nem ülök úgy wc ülőkére itthon, hogy ne tennék rá wc papírt, de így is sokszor hugyos leszek, mert lepisilja...

Nagyképű, őrjöng, nem lehet neki szólni.

Nálunk más nem takarítja. Úgy néz ki, hogy egész nap vagy 5-azör,mosom, fertőtlenítem, mert van amelyik szétfossa, még az ülőkét is, a másik meg lehogyozza... Pedig előtte mostam egy fél órával, meg minden...

Aztán mi van mindig? Ha nekem kell, hugyba ülök 🤢🤢🤢

2020. szept. 4. 15:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hagyd úgy, nézzék úgy. Majd amikor megunják, majd cselekednek, HA cselekednek.
2020. szept. 4. 17:42
 22/33 anonim ***** válasza:
21%
Most akkor te vagy 18 éves, vagy a tesód?
2020. szept. 4. 17:44
 23/33 anonim ***** válasza:
35%

'Egyébként az a baj, hogy helyette nekem adják, ha szólni merek...'

Na a napi kamusztori meg is erkezett...

2020. szept. 4. 18:01
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom lány vagy vagy fiú, de mindkét esetben megoldható, hogy Te magad is hugyozd körbe. Intézz pár cseppet az ülőkére és a wc elé is, hogy tuti belelépjen a következő.
2020. szept. 4. 19:00
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Hugyozz az ágyára!
2020. szept. 4. 19:53
 26/33 A kérdező kommentje:
Utolsó 🤣🤣🤣🤣
2020. szept. 4. 21:03
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Nincs valami barátnője vagy haverjai? Lefotóznám a művét és elküldeném nekik.
2020. szept. 4. 21:36
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Takarotsak ok a vecet naponta egyszer. Ha ocsed nem akarja takaritani akkor egyszer bocs csunya eolog de amikor tudod hogy biztosan fog vecere menni onts ki a vece ele es arra is budos szennyvizet vagy elotte pisilj uvegbe es locsold itt szet. Remelem zokniba vagy mezitlab megy ki...

A veceuloket szereld le. Es tedd el. Ha kerdezi hova lett mert igy neki kenyelmetlen nagyvecezni mond meg neked is kenyelmetlen volt hogy utana mindigtakaritanod kellett vagy papirral leteriteni a hugyos uloket es ha mineig lepislantotta akkor az szamodra azt jelenti neki nincs ra szuksege.

A takaritas is konnyebb lesz ezutan. A vececsesze pereme fole kuporodast te meg mar megszoktad ok meg majd megszokjak. :-)

2020. szept. 4. 22:01
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Szarjál a párnája alá mielőtt lefekszik.
2020. szept. 4. 22:04
 30/33 A kérdező kommentje:

Soha nem lesz barátnője...

Amúgy kb. napi 4-5 alkalommal takarítom, ke is vagyok érte b...szva. Egy hónapig nem nyúlnának hozzá..

2020. szept. 4. 22:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!