Öcsém mimdog lehugyozza a wc ülőket, mit lehet tenni?
Már nem ülök úgy wc ülőkére itthon, hogy ne tennék rá wc papírt, de így is sokszor hugyos leszek, mert lepisilja...
Nagyképű, őrjöng, nem lehet neki szólni.
Nálunk más nem takarítja. Úgy néz ki, hogy egész nap vagy 5-azör,mosom, fertőtlenítem, mert van amelyik szétfossa, még az ülőkét is, a másik meg lehogyozza... Pedig előtte mostam egy fél órával, meg minden...
Aztán mi van mindig? Ha nekem kell, hugyba ülök 🤢🤢🤢
'Egyébként az a baj, hogy helyette nekem adják, ha szólni merek...'
Na a napi kamusztori meg is erkezett...
Takarotsak ok a vecet naponta egyszer. Ha ocsed nem akarja takaritani akkor egyszer bocs csunya eolog de amikor tudod hogy biztosan fog vecere menni onts ki a vece ele es arra is budos szennyvizet vagy elotte pisilj uvegbe es locsold itt szet. Remelem zokniba vagy mezitlab megy ki...
A veceuloket szereld le. Es tedd el. Ha kerdezi hova lett mert igy neki kenyelmetlen nagyvecezni mond meg neked is kenyelmetlen volt hogy utana mindigtakaritanod kellett vagy papirral leteriteni a hugyos uloket es ha mineig lepislantotta akkor az szamodra azt jelenti neki nincs ra szuksege.
A takaritas is konnyebb lesz ezutan. A vececsesze pereme fole kuporodast te meg mar megszoktad ok meg majd megszokjak. :-)
Soha nem lesz barátnője...
Amúgy kb. napi 4-5 alkalommal takarítom, ke is vagyok érte b...szva. Egy hónapig nem nyúlnának hozzá..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!