Öcsém mimdog lehugyozza a wc ülőket, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Már nem ülök úgy wc ülőkére itthon, hogy ne tennék rá wc papírt, de így is sokszor hugyos leszek, mert lepisilja...
Nagyképű, őrjöng, nem lehet neki szólni.
Nálunk más nem takarítja. Úgy néz ki, hogy egész nap vagy 5-azör,mosom, fertőtlenítem, mert van amelyik szétfossa, még az ülőkét is, a másik meg lehogyozza... Pedig előtte mostam egy fél órával, meg minden...
Aztán mi van mindig? Ha nekem kell, hugyba ülök 🤢🤢🤢
Nincs mit tenni, parancsold oda, nyomd a kezébe a szivacsot, és ne hagyd békén, amig le nem takarítja.
Ha semmiképpen se sikerül, akkor a rongyot, amivel a nagyját letörölted, vidd be a szobájába, és tedd az asztalára, ágyára...
De a felmosóvizet is odaboríthatod.
2020. szept. 4. 16:41
12/33 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Ha képes vagyok fizikailag megfogni, én bizony elkapnám a grabancát és belenyomnám a fejét a produktumba. Amúgy nagyvécénél se ül rá? Vagy vidáman tapicskol a saját húgyában? Hol vannak a szüleitek? Kva élet, hogy én aztán nem takarítanám más húgyát meg szarját.
2020. szept. 4. 16:51
13/33 anonim válasza:
Amikor alszik, rakd a kezét egy tál meleg vízbe. Attól bepisil. Mondd meg nyugodtan neki, hogy ha igénytelenül hagyja a wc-t, akkor erre számíthat később is :)
2020. szept. 4. 17:00
14/33 A kérdező kommentje:
18 éves.
Az a baj, hogy még én vagyok lecseszve, ha szólni merészelek neki bármiért, aztán fut árulkodni. Nagyképű. Ha ilyet mondanék neki, hogy belenyomom az orrod, azt hiszem agyonvernének a szüleim.
2020. szept. 4. 17:09
15/33 anonim válasza:
Teríts folpack fóliát az ülőke alá, lehetőleg este, amikor arra számítasz, hogy este megy pisilni, vagy hajnalban, amikor még fáradt és nem figyel. Ha tudod, cseréld ki az izzót a wc-ben gyengébbre, hogy ne vegye észre. Amikor pisil, a folpackról minden vissza fog verődni rá. Utána oktasd ki, hogy ez egy lecke volt, ilyen a saját pisije.
2020. szept. 4. 17:10
16/33 anonim válasza:
18 eves, es 'orjong'? Hallod, akkora ordas maflast kapna a masodik 'orjonges' utan, hogy utana azert lenne vizes a nadragja mert behugyozott...
2020. szept. 4. 17:14
17/33 A kérdező kommentje:
Egyébként az a baj, hogy helyette nekem adják, ha szólni merek...
2020. szept. 4. 17:18
18/33 anonim válasza:
Igényes családod lehet, a szüleid is a szaros, húgyos vécédeszkán ülnek? Ezek szerint ők még rosszabbak, mint a kedves testvér, mert ők tették valszeg ilyenné és támogatják ezt a viselkedést. Téged valami takarító csicskának néznek ott, vagy mi? Próbálj meg minél hamarabb elhúzni onnan, aztán hempereghetnek a mocskukban. Én addig se takarítanám a vécét, ígyis úgyis olyan lesz és semmibe vesznek, inkább béleld ki amennyire lehet az ülőkét és kész. Testvérkéd így szórakozik veled és aláz szét, nem tudok mást mondani, meneküljél ezektől.
2020. szept. 4. 17:19
19/33 anonim válasza:
Én lepisilném valamilyét a helyedben🤔 ha más nem, akkor töröld fel a cuccaival a wct😄
2020. szept. 4. 17:20
20/33 A kérdező kommentje:
A szarosak ők...
Egyébként még lecsesznek mindog, hogy minek takarítani...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!