Miért fogdos meg puszilgat állandóan a tesóm?22/F
Figyelt kérdés
A 17 éves húgom mióta szakított a barátjával azóta teljesen bele van betegedve.Szerintem szeretethiányos.Nagyon sokszor bejön hozzám a szobába vagy odaül mellém mikor tv-zek hogy beszélgessünk.Beszélgetés közben simogatja a vállam meg a (hajam túrja?) és olyan is van hogy megpuszilgatja az arcom.Van hogy átölel és hozzámbújik meg mondja hogy mennyire szeret és közben vigyorog.Én is szeretem őt és tényleg jó testvéri kapcsolat van köztünk de ez nekem szokatlan.Most velem próbálja pótolni azt amit nem kapott meg a barátjától?Kicsit néha már zavar mivel nagyon sokat dolgozok mostanában, napi 13-14 órákat ráadásul építkezésen ami elég kemény munka és szeretek néha elaludni kint a kanapén a tv előtt miközben megiszok 1-2 sört és kicsit fárasztó őt hallgatni.Hogyan lehetne ezt kiváltani valahogy?Én nem tudok a helyébe lépni és "bepasizni neki".2020. aug. 22. 20:53
31/33 anonim válasza:
Ne haragudj de a plüssmacin szakadok xdxdxd
32/33 anonim válasza:
Milyen szexis fantáziával rendelkeznek egyes kérdezők és egyes válaszolók...:-)
Elolvastam ezt a kérdés-feleletet és most elkezdett felállni a...:-)))))
Atyaég :DDD
33/33 anonim válasza:
Fogdosd te is meg puszilgasd. Lehet, hogy egy idő után több is lesz köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!