Mit csinálnál, ha a barátnőd állandóan puszilgatná a babádat? (kezét, fejét stb)
Ezt csak úgy tudod megoldani,ha elmondod neki az érzéseidet. Megkéred,hogy ne tegye,mert téged ez zavar. Vagy esetleg megpróbálhatsz utalni rá vhogy finoman, talán érteni fog a célzásból. De ha barátnők vagytok,mindent megbeszéltek,és el kell hogy fogadja.
Amúgy a kézpuszilgatás jelenleg nem a fogszú-bacik(?) miatt veszélyes,hanem az influenza,stb egyéb betegségek miatt. Ezt mondjuk magától is gondolhatná.
Gondolom neki nincs gyereke,nem? Mert akkor alapvető lenne neki is,hogy nem csinál ilyet.
Sikítanék! Sikítotam is. Mondták is, hogy nem cukorból van ám...én meg, hogy azt mondták a kórházban, hogy nem csereszavatos, garancia sincs rá, és a készlet is kifogyott ebből a jó fajtából. :-)
Szólj neki, hogy ne tegyen ilyen dolgokat. Szerintem meg fogja érteni.
Én biztosan először csak figyelmeztetném, hogy pl. most a családtagok sem puszilgatják, mert infulenza van meg még pici és a kezét folyton a szájába veszi, vagy hogy nem szereti a babád, ha evés közben piszkálják.
Ha a célzások ellenére is ugyanígy viselkedik, akkor kérd meg, hogy ezt legyen szíves ne csinálja, mert te nem szeretnéd.
Ha igaz barátnőd, tiszteletben tartja a kérésed és nem megsértődik rajta.
Én a saját anyámra is rászóltam,hogy ne puszilgassa a kezét és az anyósomra is. Szerencsére a barátnőm meg dettó olyan ,mint én és neki soha nem kellett szólnom semmiért.A gyermeked egészsége a világon a legfontosabb és egész nyugodtan mond meg neki,hogy téged mi zavar. Én magam sem szeretem,ha evés közben piszkálnak,de szerintem senki sem.
Ha a barátnőd eszik akkor piszkáld te is, és ha szóvá teszi akkor mond meg neki poénosan,hogy látod milyen rossz ,ha evés közben zaklatnak és te még szólni is tudsz,de a gyerek nem:D:D:D:D
3 hós bébilányka anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!