Ha most vinnéd haza az újszülött babádat, van valami amit másképp csinálnál?
Én sokat "gyötröm" magam azon, hogy mennyivel okosabb is lehettem volna, és sok dolgot másképp,jobban csinálnék. Első gyerek, és legjobb tudásom szerint igyekeztem ellátni,de sok dolgot szerintem nem jól csináltam.
Már 5 hónapos múlt,imádom, tündér baba,csak eszembe jut sokat milyen béna voltam sokmindenben.
Nem vészes dolgok,és depis se vagyok,csak néha sajnálom milyen pancser kezdő anyja van!:)
Azt se mondhatom,h majd a 2.-kal ügyesebb leszek, mert nem akarunk másikk babát (legalábbis most még nagyon így érzem).
Én annyit csinálnék másképp, h nagyon féltettem, elesett, mindig babusgattam, el kell kényeztetve ebből a szempontból, most elmúlt két éves, és mindig siránkozik, kis bőgőmasina...
Lazábbra venném, ha most lenne csecsemő.
Pluszban nem paráznék attól, h nem lesz tejem, és éhenhal, mert tényleg nagyon kevés tejem volt, végül írtak fel tápszert....
1 dolgot csinálnék vele kapcsolatban másképp.
Sokkal, de sokkal jobban bíznék magamban, a ,megérzésemben, az iránta érzett felelősségérzetemben, szeretetemben, abban, hogy mindig, csakis az ő érdekében a legjobbat akarom neki.
Ezzel azt mondom, hogy túl sokat hallgattam az egymásnak is ellentmondó babanevelő könyvekre, a szomszédasszonyra, járókelőre, nemtudomén milyen megszólalóra.
végkövetkeztetésem, amit igazán érzek, az a helyénvaló.
Ez nem jelenti azt, hogy nem hallgatok meg tapasztalatokat, de csak az anyai ösztönre támaszkodok a legvégén.
Mindent jól csinálsz, ha szereted a babábat. És persze, hogy szereted. :)
Én adnék pénzt az orvosnak.
Akkor most egészséges lenne a lányom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!