Miért fogdos meg puszilgat állandóan a tesóm?22/F
Figyelt kérdés
A 17 éves húgom mióta szakított a barátjával azóta teljesen bele van betegedve.Szerintem szeretethiányos.Nagyon sokszor bejön hozzám a szobába vagy odaül mellém mikor tv-zek hogy beszélgessünk.Beszélgetés közben simogatja a vállam meg a (hajam túrja?) és olyan is van hogy megpuszilgatja az arcom.Van hogy átölel és hozzámbújik meg mondja hogy mennyire szeret és közben vigyorog.Én is szeretem őt és tényleg jó testvéri kapcsolat van köztünk de ez nekem szokatlan.Most velem próbálja pótolni azt amit nem kapott meg a barátjától?Kicsit néha már zavar mivel nagyon sokat dolgozok mostanában, napi 13-14 órákat ráadásul építkezésen ami elég kemény munka és szeretek néha elaludni kint a kanapén a tv előtt miközben megiszok 1-2 sört és kicsit fárasztó őt hallgatni.Hogyan lehetne ezt kiváltani valahogy?Én nem tudok a helyébe lépni és "bepasizni neki".2020. aug. 22. 20:53
21/33 anonim válasza:
Szerintem ez ugyanaz, mondjuk ez a kérdése most valahogy kevésbé lett primitív (mármint a megfogalmazás), úgyhogy én is elbizonytalanodtam, de lehet hogy valaki segített neki megírni. Főleg a kiskorú női rokonokat szereti belekeverni a kérdésekbe, de remélem csak trollkodásból, hogy csinálja itt nekünk a "showt".
22/33 anonim válasza:
Igazából lehet, hogy nincsenek is neki ezek a rokonai. Meg, ja, sokszor gyerekek szerepelnek a kérdésben, fura is volt, hogy itt már 17 éves a csaj.
23/33 anonim válasza:
Valaki el tudná küldeni azoknak a kérdéseinek a linkjét?
24/33 anonim válasza:
Èpìtkezèsen 13 14 òra munka.
Had kèrdezzem meg,be vagy jelentve?
Jàrulèkaid fizetve vannak?
25/33 anonim válasza:
Aha, persze, minden Vágyakvilága sztori így kezdődik.
26/33 anonim válasza:
Amúgy szex kategóriában volt egy 20 éves srác, akinek meg a 16 éves húgára állt fel, fura, a srác pár nap alatt 2 évet, a lány meg csak 1-et öregedett.
27/33 anonim válasza:
Biztosan szeretet hiányos ha ha szerelmes lenne beléd már sokkal előbb kiderült volna. Inkább csak hianyzik neki egy fiú az életéből és te vagy a legközelebbi fiú neki ezért téged ölelget. Kéne neki új pasi és biztosan lemászna rólad
28/33 anonim válasza:
A korábbi válaszokból veszem hogy ez egy troll kérdés lehet...ha nem akkor mond meg a húgodnak hogy ha annyira szeret akkor csináljon neked pl egy szendvicset stb stb addig mondogasd neki amíg megunja :D
29/33 A kérdező kommentje:
Már abbahagyta azóta szóval tárgytalan a kérdés.Biztos hiányzott neki a barátja aztán csak most sikerült neki elfelejteni.
2020. szept. 8. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!