Miért fogdos meg puszilgat állandóan a tesóm?22/F
Figyelt kérdés
A 17 éves húgom mióta szakított a barátjával azóta teljesen bele van betegedve.Szerintem szeretethiányos.Nagyon sokszor bejön hozzám a szobába vagy odaül mellém mikor tv-zek hogy beszélgessünk.Beszélgetés közben simogatja a vállam meg a (hajam túrja?) és olyan is van hogy megpuszilgatja az arcom.Van hogy átölel és hozzámbújik meg mondja hogy mennyire szeret és közben vigyorog.Én is szeretem őt és tényleg jó testvéri kapcsolat van köztünk de ez nekem szokatlan.Most velem próbálja pótolni azt amit nem kapott meg a barátjától?Kicsit néha már zavar mivel nagyon sokat dolgozok mostanában, napi 13-14 órákat ráadásul építkezésen ami elég kemény munka és szeretek néha elaludni kint a kanapén a tv előtt miközben megiszok 1-2 sört és kicsit fárasztó őt hallgatni.Hogyan lehetne ezt kiváltani valahogy?Én nem tudok a helyébe lépni és "bepasizni neki".2020. aug. 22. 20:53
11/33 anonim válasza:
#9 Szerintem BrattySis sirva rohogos emoji
12/33 anonim válasza:
Hát kb leírta az egész forgatókönyvet 😂😂
13/33 anonim válasza:
Hagyd ott a húgod, és költözz hozzám. Én is szeretem a sört :)
35/F
14/33 anonim válasza:
Szeretethiányos, hiányzik neki a volt barátja.
15/33 anonim válasza:
Ezzel semmi baj.. Csak szeretethiányos..
16/33 anonim válasza:
Nem Borsodban élsz véletlen? Ott szokott ilyen lenni.
A másik tippem ahogy írták, Alabama?
18/33 anonim válasza:
Múltkor szex kategóriában 21 oldalon keresztül ecsetelte hogy szexelt a húgával aztán törölték a kérdését. Most meg ide írta ki light verzióban.
19/33 anonim válasza:
#18 Komolyan? :O xD
De ez nem ugyanaz, mint az unokatesós, troll, ugye?
20/33 anonim válasza:
Valószínűleg ugyanaz. Mindig valamelyik női rokonáról fantáziál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!