Ha a testvéred full beteg lenne és neked kéne vele egy szobában lenni. Már hetek óta beteg, de előző hétvégén lett még rosszabb az állapota, mert elment bulizni és azóta hurutosan köhög, fújja az orrát, még a másik szobából is lehet hallani a köhögését. Ilyen tünetek mellett nem hogy nem lehet mellette nyugodtan aludni, de még simán meg is fertőz, ha egy szobában kell vele lenni. 5 napos nyaralás miatt semmi kedvem lepusztulni hetekre, majdnem egy hónapra (mert hogy neki július vége óta tart). Az nem opció, hogy külön szobában legyünk, mert már így lett lefoglalva.
Már rég elkaptad volna tőle. A te szervezeted kivédte.
2020. aug. 19. 13:52
32/35 anonim válasza:
Ha a tesód 20 éves, akkor illene tudni otthon maradnia még betegen is. Én a tesód helyében arra buzdítanálak titeket, menjetek el nyaralni és érezzétek jól magatokat, és én miattam ne maradjatok otthon. Tesód meg szépen maradjon otthon, elteázik, elgyógyszerezik, sorozatokat néz aztán kigyógyul belőle és kész. Ha annyira súlyos beteg lenne, már rég orvoshoz került volna vagy kórházba.
2020. aug. 19. 16:46
33/35 anonim válasza:
nem
2020. aug. 19. 17:08
34/35 A kérdező kommentje:
Na ha esetleg érdekelne bárkit is, leírom a dolog végkimenetelét.:) Elment nyaralni az egész család, mert hogy húgom “nem maradhat otthon“, de egyébként nem is akart. Apával volt egy szobában, ha már ennyire ragaszkodott hozzá, hogy menjen. Senki nem lett beteg, pedig apa bele is ivott véletlenül húgom üvegébe, úgyhogy nagy valószínűséggel már nem volt fertőző. Ezen kívül reggelinél/vacsoránál nem volt olyan alkalom, hogy ne köhögött volna 1, de inkább több ember (tesómon kívül). Innen is látszik mennyire figyelünk másokra. Sajnos nem csak az én családom ilyen, hanem sokan mások is.
2020. szept. 1. 19:20
35/35 anonim válasza:
Köszi, hogy megírtad.
Bevallom, biztos voltam benne, hogy a személyzet rövid úton kitessékeli húgodat, vagy akár az egész családot a koronavírustól tartva. Hát, nagyot tévedtem! :-(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!