Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Így elmennél nyaralni?

Így elmennél nyaralni?

Figyelt kérdés

Ha a testvéred full beteg lenne és neked kéne vele egy szobában lenni. Már hetek óta beteg, de előző hétvégén lett még rosszabb az állapota, mert elment bulizni és azóta hurutosan köhög, fújja az orrát, még a másik szobából is lehet hallani a köhögését. Ilyen tünetek mellett nem hogy nem lehet mellette nyugodtan aludni, de még simán meg is fertőz, ha egy szobában kell vele lenni. 5 napos nyaralás miatt semmi kedvem lepusztulni hetekre, majdnem egy hónapra (mert hogy neki július vége óta tart). Az nem opció, hogy külön szobában legyünk, mert már így lett lefoglalva.

Ki mit gondol erről?

2020. aug. 19. 09:11
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
#20 nem igazán akarok menni, de abból nagyon nagy összeveszés lenne és én lennék a sz@ralak, meg mindennek elhordva. Lényegében kötelező, mert még a tiszta beteg tesómat is vinni kell, mert hogy “ki van fizetve”.
2020. aug. 19. 10:10
 22/35 anonim ***** válasza:
98%

Nekem csak az nem fér a fejembe, hogy, (gondolom én), már hetekkel vagy hónapokkal előbb ki lett fizetve, és lefoglalva a hely, akkor miért nem törekedtek arra a szüleitek is, és a tesód is, hogy mire eljön a nyaralás időpontja, arra meggyógyuljon. Ez nagyon felelőtlen dolog.

Ha eddig nem kaptad el, akkor tényleg kevés az esélye, hogy majd pont ott fogod elkapni, de arra készüljetek fel, ha tesód ott mások előtt elkezd köhögni, meg tüsszögni, az sincs kizárva, hogy az emberek a koronára fognak gyanakodni, és kihivatják hozzá az orvost, és az egész családot karanténba rakják. Azért nem árt ilyenre is felkészülni. Nem lehet tudni, hogy az emberekből mit vált ki a köhögése.

2020. aug. 19. 10:14
 23/35 anonim ***** válasza:
0%
hàny éves a hugod?
2020. aug. 19. 10:23
 24/35 anonim ***** válasza:
4%
Az, hogy a nyaraláson ne törd a fejed, hanem azonnal hívd ki a mentőket, és jelezd, hogy Covid gyanús az illető. Úgy hogy szerintem ezt a nyaralást el is felejtheted. Már ha azt akarod, hogy a tesód jövőre is a tesód legyen.
2020. aug. 19. 10:25
 25/35 anonim ***** válasza:
80%

Hány éves a tesód?

Egyébként meg ne szrozz ezzel,nyugodtan csapjanak balhét,hogy te nem mész és kész.

2020. aug. 19. 10:26
 26/35 anonim ***** válasza:
39%
Maradjon otthon a gethes, legyen már ennyi bennetek, hogy nem fertőztök le másokat.
2020. aug. 19. 11:22
 27/35 anonim ***** válasza:
40%
A ki van fizetve nem indokolja, hogy betegen odamenjetek. Csomóan keresnek szállást mèg a hosszú hétvégére facebook csoportokban, àt tudnátok adni a foglalást.
2020. aug. 19. 11:42
 28/35 anonim ***** válasza:
96%
Ebben a vírushelyzetben egyébként haza is fognak zavarni benneteket, ha látják, hogy beteg az egyikőtök. Ez nem jut eszükbe az okos szülőknek? Mindenhol elmondják 50x, hogy csak egészségesen menjünk emberek közé, de látom ez még mindig nem evidens.
2020. aug. 19. 12:12
 29/35 A kérdező kommentje:
20 éves.
2020. aug. 19. 13:08
 30/35 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem sem engedik be a szallashelyre a kohogos beteg tesodat.Esetleg ha kulcsos hazba mentek,es a tulaj nem talakozik a hugoddal,akkor besunnyoghattok,de szalloda ,panzio nem hiszem hogy fogad beteg vendeget.
2020. aug. 19. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!