Mit csináljunk ha az öcsém folyamatosan visít ha valaki megszólal?
Nem viccelek, akárhányszor bárki a családban megszólal, elkezd magas hangon hangosan visítani, ilyen vííííííí hangot ad ki és addig csinálja amíg valaki beszél. Azt mondja az emberek általánosságban idegesítőek és el akarja nyomni a hangukat. A szüleim ignorálják és vagy kimennek a szobából, vagy ebben a hangzavarban beszélgetnek tovább. Engem viszont nagyon zavar hogy napok óta nem lehet a jelenlétében megszólalni. Engem kifejezetten utál, így nem tudok vele szót érteni, a szüleim meg úgy vannak vele hogy majd abbahagyja. 10 éves amúgy
Mi a fenét csináljak?
Jah, még az lehet, hogy szuleid közlik vele, hogy elviszik kivizsgaltatni, mi baja, hogy tudják kezelni.
Vagy abbahagyja, mert megijed, es hiszti..vagy valamennyire talan kezelhető lesz.
Miert nem jott eddig szoba orvos??
Szerintem is vigyétek el orvoshoz, és ne hallgass azokra, akik azt írják, hogy bántani kell. Persze, ha tényleg csak neveletlenségből csinálja, akkor meg kell nevelni, de akkor sem így.
Engem is idegesíteni szoktak különböző zajok, előfordul, hogy a beszédre is nagyon érzékeny vagyok. Persze mivel nem vagyok már gyerek, nem visíthatok, hogy elnyomjam, de fejhallgatót teszek fel, bedugom a fülem, elmegyek onnan - ezek mind ugyanezt a célt szolgálják.
Nekem 13-14 éves koromban kezdődött, diagnózisom nincs (nem is vizsgáltattam ki soha, de ideje lenne).
Az orvos szerintem is jó ötlet. Ha tényleg baj van, jobb, ha kiderül, ha meg neveletlen takony, akkor meg jól összecsinálja magát, hogy mekkora baj lett az ő kis játékából és a jövőben talán kétszer is meggondolja, hogy szórakozzon-e, mikor azt mondják, hogy nem szabad valamit csinálni.
Annyira meg nem kisgyerek már, hogy emiatt féljen a jövőben a dokiktól, rá fog jönni, hogy a felesleges cirkuszt saját magának köszönheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!