Mit csináljunk ha az öcsém folyamatosan visít ha valaki
megszólal?
Figyelt kérdés
Nem viccelek, akárhányszor bárki a családban megszólal, elkezd magas hangon hangosan visítani, ilyen vííííííí hangot ad ki és addig csinálja amíg valaki beszél. Azt mondja az emberek általánosságban idegesítőek és el akarja nyomni a hangukat. A szüleim ignorálják és vagy kimennek a szobából, vagy ebben a hangzavarban beszélgetnek tovább. Engem viszont nagyon zavar hogy napok óta nem lehet a jelenlétében megszólalni. Engem kifejezetten utál, így nem tudok vele szót érteni, a szüleim meg úgy vannak vele hogy majd abbahagyja. 10 éves amúgy
Szüleid nem akarnak konfliktusba kerülni a saját gyerekükkel. Tipikus mai szülők. Félnek a konfliktustól.
Ha rászólnak, és nem fogja fel, akkor erőteljesebben kell rászólni, nem pedig ráhagyni.
Vagy nevelni kellett volna inkább.
2020. aug. 3. 15:36
12/45 anonim válasza:
"nem érte forog..."
2020. aug. 3. 15:36
13/45 anonim válasza:
Szüleid tudják vajon, mi a gyerekneveles?
2020. aug. 3. 15:40
14/45 anonim válasza:
Hány éves?
2020. aug. 3. 15:43
15/45 anonim válasza:
Vizipisztollyal spicceld pofán. Vagy egyéb hasonló meglepivel kedveskedj neki.
2020. aug. 3. 15:46
16/45 anonim válasza:
Annyiszor szájon vágnám, ahányszor vinnyogni kezd. Mi az hogy idegesíti a beszéd ?! A szép szóból láthatóan nem ért. Vagy fogyatékos vagy neveletlen.
2020. aug. 3. 15:46
17/45 anonim válasza:
Erélyesebben rászólni, ha nem használ, jöhet nyugodtan a saller, nem lesz tőle semmi baja. Jaj, jut eszembe, manapság azt nem szabad, hiszen, akkor lehet, hogy elgondolkodna a gyerek, hogy mit szabad neki és mit nem. Hogy válna belőle egy "minden és mindenki szar, utálom a családomat is" féle gyerek?
2020. aug. 3. 15:51
18/45 anonim válasza:
10 éves?
Bakker...azt hittem 3-4
Akkor ez jellemző....
Amúgy ha megszólal kezdj el visítani te..hátha rájön hogy nem normális amit csinál. A szüleidnek kellene nevelni..
2020. aug. 3. 15:51
19/45 Metionin válasza:
Ha csak napok óta csinálja és egyébként neurotipikus, akkor simán élvezi hogy csinálhatja. 10 évesen már illene felfognia, hogy ez gáz. A szüleid gondolom így jelzik neki, hogy hiába visít, nem ér vele semmit. Ami okés de mivel másokat erősen zavaró tevékenységről van szó, jó lenne azért közbelépni. Sosem voltam egy agresszív típus de ilyen esetben lehet hogy kapna egy tanító szándékú fülest a gyerek.
2020. aug. 3. 15:53
20/45 anonim válasza:
Ha nincs szellemi fogyatékossága akkor a szüleid tényleg elég szarul nevelik...ha nem birja a beszedet kizavarnam az utcara visitson ott...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!