Mit csináljunk ha az öcsém folyamatosan visít ha valaki
megszólal?
Figyelt kérdés
Nem viccelek, akárhányszor bárki a családban megszólal, elkezd magas hangon hangosan visítani, ilyen vííííííí hangot ad ki és addig csinálja amíg valaki beszél. Azt mondja az emberek általánosságban idegesítőek és el akarja nyomni a hangukat. A szüleim ignorálják és vagy kimennek a szobából, vagy ebben a hangzavarban beszélgetnek tovább. Engem viszont nagyon zavar hogy napok óta nem lehet a jelenlétében megszólalni. Engem kifejezetten utál, így nem tudok vele szót érteni, a szüleim meg úgy vannak vele hogy majd abbahagyja. 10 éves amúgy
Mivel én sem vagyok sokkal idősebb és egy elég vékony lány vagyok, szerintem erősebb lenne és tuti visszaütne.
2020. aug. 3. 15:29
2/45 anonim válasza:
Beleavatkozás nélkül nem hagyja abba. Meg kell vele értetni, hogy nem mindig ő van a középpontban.
2020. aug. 3. 15:29
3/45 anonim válasza:
Szánalmasak a szüleid és az öcséd is. Ahányszor visít, annyi óra net-megvonás, vagy bármi, ami érzékenyen érinti. Még jó, hogy nem pofozza fel a felnőtteket, mert megszólalnak.
2020. aug. 3. 15:30
4/45 anonim válasza:
Szüleidet minősíti. Apádnak kéne szájon vágni, nem kifutni a szobából, mindent ráhagyni, meghunyászkodni egy 10 éves gyerek előtt.
2020. aug. 3. 15:30
5/45 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy gyagyás vagy tesóm? Mert értelmes gyerek nem viselkedik így. Szólj a szüleidnek, hogy vigyék pszichológushoz.
Már ha nem kamu a kérdés.
Mert nem hiszem el, hogy nem szólnak rá.
2020. aug. 3. 15:31
6/45 anonim válasza:
Suliban is ezt csinálja? Kötve hiszem, mert akkor már kisegítőbe járna az austistákkal.
2020. aug. 3. 15:32
7/45 A kérdező kommentje:
Rászólni rászólnak, de beszélgetésenként csak egyszer, aztán megunják.
2020. aug. 3. 15:32
8/45 anonim válasza:
Nem lehet, hogy autista? Valami baja tuti van.
2020. aug. 3. 15:34
9/45 anonim válasza:
Jó kis egoista. Mindig ő akar a központban lenni. Meg kellene értetni vele, hogy érte forog a föld.
2020. aug. 3. 15:35
10/45 anonim válasza:
Na ezért nem kellene 10 éveseknek szuperhős filmeket nézniük, mert most azt hiszi ő Fekete Kanári. Sőt lehet emiatt nemi identitása is kérdésessé fog válni, de hát 2020 van, itt már mindent szabad, minden elfogadott. Juhé. Grat a szülői neveléshez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!