Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljunk ha az öcsém...

Mit csináljunk ha az öcsém folyamatosan visít ha valaki megszólal?

Figyelt kérdés

Nem viccelek, akárhányszor bárki a családban megszólal, elkezd magas hangon hangosan visítani, ilyen vííííííí hangot ad ki és addig csinálja amíg valaki beszél. Azt mondja az emberek általánosságban idegesítőek és el akarja nyomni a hangukat. A szüleim ignorálják és vagy kimennek a szobából, vagy ebben a hangzavarban beszélgetnek tovább. Engem viszont nagyon zavar hogy napok óta nem lehet a jelenlétében megszólalni. Engem kifejezetten utál, így nem tudok vele szót érteni, a szüleim meg úgy vannak vele hogy majd abbahagyja. 10 éves amúgy

Mi a fenét csináljak?

2020. aug. 3. 15:25
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
83%
Én bedobnám a disznók közé. Ott visíthana kedvére.
2020. aug. 3. 15:56
 22/45 anonim ***** válasza:
89%

Én megdumálnám a szüleimmel hogy amikor ő kezd el beszélni akkor mindenki vinnyogjon és ignoráljuk.

+Egy sallert hogy a takony menetet vágjon a nyakán

2020. aug. 3. 16:18
 23/45 anonim ***** válasza:
90%
Vegyél egy erős hangú sípot, filléres dolog a kinaiban, és valahányszor vijjogni kezd, baromi erősen sipolj a fulébe. Vagy ahányszor elkezd vijjogni, kipnderiteni a szobából, és addig nem engedni be, amig csinálja. Vagy vedd fel a viselkedését, aztán fenyegesd meg, hogy lejáratod a haverjai előtt, megmutatod a tanárainak, stb. Ha ilyen vérciki dolgot csinál, vállalja is, vagy hahyja abba. A leirás alapján nem idegrendszeri, mivel csak nemrég kezdte, simán egy idegesítő kis suttyó, direkt bosszantásból csinálja.
2020. aug. 3. 16:23
 24/45 anonim ***** válasza:
20%
Látom sokan csak veréssel tudnak nevelni. 10 éves, pár napja csinálja, ha nincs valami szellemi fogyatékossága, akkor ez csak egy aktuális, rohadt idegesítő dili nála. Minél inkább látja rajtad, hogy idegesít, annál jobban fogja csinálni. Szerintem a szüleid jól csinálják, minél kevesebb figyelmet kap a mutatványa, annál hamarabb abba fogja hagyni, mert látja, hogy nem ér vele célt. Mivel a szüleid nem tűnnek valami keménykezű nevelőnek, te annyit tehetsz, hogy kizárod a saját szobádból és otthagyod, ha elkezdi a cirkuszt. A szüleidnek is nyugodtan megmondhatod, hogy te erre nem vagy kíváncsi, ha akarnak veled beszélgetni, zárják ki a vijjogót.
2020. aug. 3. 16:31
 25/45 anonim ***** válasza:
92%

Nekem lenne egy tippem.

Ha leközelebb visít akkor mondd ezt neki:

Olyan vagy mint a bátyánk volt.

Ő is ezt csinálta amíg egy nap nem jöttek hozzánk furcsa dokik akik lekötözték és tólószékben elvitték. Amikor utoljára láttam egy sötét kórházi szobában volt egy ágyhoz szíjazva. Anyuék azóta nem beszélnek róla, azt mondják sosem volt bátyánk.

2020. aug. 3. 16:46
 26/45 anonim ***** válasza:
88%
#27 kicsit gonosz de működhet
2020. aug. 3. 16:49
 27/45 anonim ***** válasza:
86%

Azt csinalnam, amit 27

.vagy vizet frocsolni ra

De az engem is erdekelne,hogy iskolaban mi van vele

2020. aug. 3. 16:50
 28/45 anonim válasza:
100%
Hát az iskolával gondolom nincs, semmi mert azt írtad h csak pár napja csinálja és vagy fél éve nincs is suli
2020. aug. 3. 17:01
 29/45 anonim ***** válasza:
86%

Baz+ ez rohadt jó:DD

"Azt mondja az emberek általánosságban idegesítőek és el akarja nyomni a hangukat."

Na,itt valami agybaj van. Ha nem fejezi be,vigyétek pszichológushoz.

Addig is,csináld az,amit a #27 írt (:DD) fröcskölj rá vizet stb...

2020. aug. 3. 17:11
 30/45 anonim ***** válasza:
93%
Egyébként lehet valami idegrendszeri probléma is,csak most kezdett kifejlődni.
2020. aug. 3. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!