Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lépnétek erre a helyembe?

Mit lépnétek erre a helyembe?

Figyelt kérdés

Én 26 éves vagyok,öt éve költöztem fel Budapestre Miskolcról. Szüleim annyiban támogattak hogy az albérlethez 2 havi kaucióból egyet fizettek ki.

Öcsém 23 éves,júniusba jött el hozzám munkát keresni. Néha küld önéletrajzot de eddig semmi. Míg én dolgozok a várost járja,esténként bulizni csajozni jár. Anyagilag mivel nincs munkája nem tud beszálni az albérletbe sem semmibe. A tisztálkodó szereit mondjuk megveszi.

2 hete haza utaztunk mindketten anyánk szülinapjára. Anyámmal beszélgetés közbe derült ki hogy tesóm kapott tőlük 300.000ft-t azzal a cím szóval hogy ne csak élösködjön rajtam,mivel tudták hogy a vírus miatt jelenleg alkalmi munkákból élek. Mondtam anyunak h nekem azt mondta hogy az utolsó havi fizetése van neki ezért nem kértem hogy szálljon be a költségekbe,meg gondoltam az ő végzettségével hamar talál munkát úgy is és majd akkor beszáll. Mondtam neki hogy ha haza érünk beszélek vele,most ezzel ne rontsuk el a hétvégét.

Amikor hazamentünk megkérdeztem tesómat arról amit mondott anyu. Vita lett belőle,olyanokat mondott h ezt a pénzt az ő apja adta-mert h apa csak a nevelő apám-semmi közöm hozzá. Mondtam h de anyu azt mondta adták közösen h szállj be a költségekbe. Erre ő hogy apa adta neki ,anyának nincs jövedelme amit adhatott volna hogy felezni kéne meg hallgassak mert kaptam én is annak idején(60.000ft-t).

Odáig fajult az egész h hozzám vágott 20 ezer ft-t d.ugjam fel magamnak neki már 1 vasa sem marad.

Másnap vissza adtam neki és mondtam h 1 hónapja van hogy elköltözzön én nem bohockodok vele tovább. Erre 2 nap múlva míg dolgoztam elment üzenetet nem hagyott. Hivtam többször nem vette fel.Másnap reggel amikor munkába mentem hajnalba láttam őt egy buszmegállóba aludni. Nem voltam benne biztos h ő e,ezért még aznap hivni akartam munka után a szüleink hogy otthon van e.

Apa hívott fel üvöltve még délelőtt hogy mit képzelek magamról elszedtem az öcsém összes pénzét és kidobom? Köpni nyelni nem tudtam,mivel a munkahelyen nem igazán lehet telefonálni mondtam h du visszahivom és megbeszéljük de le kell tennem. Hiába próbáltam hivni késöbb nem vette fel,ahogy anyám se.

Azota se veszik fel nekem a telefont,1 üzenetet kaptam apámtól hogy ez a hála amiért sajátjaként nevelt fel,az édes gyerekét kidobom,sem ő sem az anyám nem kiváncsi rám a továbbiakba.

Én azt hittem jó a kapcsolatom a tesómmal,a szüleinkkel. Nem adnak lehetőséget megbeszélni se a dolgot.

2020. aug. 2. 11:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Különben rokonoknak is elmesélheted, hogy mi történt, az is segíthet. Mert még ha nem is kéred meg rá őket konkrétan, hogy adjanak át valami üzenetet, azért nem árt az, ha a te szemszögedből is megismerik a történetet lehetőleg még mielőtt beszélnek a családoddal, hogy az ő szájukból is hallhassák a szülők, hogy talán a tesód mégsem akkora szent, mint ahogy előadja.
2020. aug. 3. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!