Csak szerintem túlzás,hogy a nővérem lelketlennek hívott amiért szeretem a tejet?
Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött,hogy a nővérem úgy három hónapja vegán lett.Ezt persze az egész család elfogadta.Ő már nagykorú és dolgozik szóval ő veszi magának az ételt és főz is magára.A problémák néhány hete kezdődtek akkor kezdte el mondani nekünk,hogy nézzünk meg egy filmet ami a tehenek tartásáról szól és milyen brutális dolgokon mennek keresztül azért,hogy mi tejterméket kapjunk a boltban,na meg húst vehessünk.Meg a csirkék is szenvednek mikor elveszik a tojásaikat stb.. Egyik nap velem meg is nézetett egy ilyen dokumentumfilmet..Utána nekem is lelkifurdalásom lett amiért szenvednek ezek az állatok.Ennek ellenére reggel mégis tejet ettem müzlivel ahogy szoktam.Én gyerekkorom óta nagyon szeretem a tejet és hiába éreztem sajnálatot az állatok iránt én úgy voltam vele,hogy attól,hogy nem iszok onnantól fogva nem váltom meg az állatok életét.A nővérem reggel amikor kijött a konyhába és látta,hogy tejet iszom nagyon mérges lett és elmondott mindenféle érzéketlen pszichopatának..A szüleim meg a kisöcsénk is kiakadt rá amiért így viselkedik..Én is mérges vagyok rá nem is beszélünk egymással..Én nevetségesnek tartom,hogy ezért szinte meglincselt..Az iskolában vannak vegetáriánus és vegán osztály ill. iskolatársaim is de ők normálisan viselkednek sosem láttam még őket erőszakoskodni a többiekkel...A nővérem ráadásul nem ítéli el az abortuszt sem a halálbüntetést..Szóval nekem kicsit álszentnek tűnik ebben a dologban..Legalábbis is én így látom2020. júl. 10. 18:07
21/21 anonim válasza:
A testvéred simán csak hülye.
Lefogadnám, hogy élőben még tyúkot se látott. Ha benyúlok a tyúk alá, hogy kivegyem a tojást, semmit se szól. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!