Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Csak szerintem túlzás,hogy a...

Csak szerintem túlzás,hogy a nővérem lelketlennek hívott amiért szeretem a tejet?

Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött,hogy a nővérem úgy három hónapja vegán lett.Ezt persze az egész család elfogadta.Ő már nagykorú és dolgozik szóval ő veszi magának az ételt és főz is magára.A problémák néhány hete kezdődtek akkor kezdte el mondani nekünk,hogy nézzünk meg egy filmet ami a tehenek tartásáról szól és milyen brutális dolgokon mennek keresztül azért,hogy mi tejterméket kapjunk a boltban,na meg húst vehessünk.Meg a csirkék is szenvednek mikor elveszik a tojásaikat stb.. Egyik nap velem meg is nézetett egy ilyen dokumentumfilmet..Utána nekem is lelkifurdalásom lett amiért szenvednek ezek az állatok.Ennek ellenére reggel mégis tejet ettem müzlivel ahogy szoktam.Én gyerekkorom óta nagyon szeretem a tejet és hiába éreztem sajnálatot az állatok iránt én úgy voltam vele,hogy attól,hogy nem iszok onnantól fogva nem váltom meg az állatok életét.A nővérem reggel amikor kijött a konyhába és látta,hogy tejet iszom nagyon mérges lett és elmondott mindenféle érzéketlen pszichopatának..A szüleim meg a kisöcsénk is kiakadt rá amiért így viselkedik..Én is mérges vagyok rá nem is beszélünk egymással..Én nevetségesnek tartom,hogy ezért szinte meglincselt..Az iskolában vannak vegetáriánus és vegán osztály ill. iskolatársaim is de ők normálisan viselkednek sosem láttam még őket erőszakoskodni a többiekkel...A nővérem ráadásul nem ítéli el az abortuszt sem a halálbüntetést..Szóval nekem kicsit álszentnek tűnik ebben a dologban..Legalábbis is én így látom
2020. júl. 10. 18:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
A nővéred egy idióta divatvegán. Nem kell vele foglalkozni, törődjön a saját dolgával.
2020. júl. 10. 18:11
 2/21 anonim ***** válasza:
86%

Szenved a tyúk, hogy a tojást elveszik? :D A nap vicce!

A tehén sem szenved a fejéstől, a tehenészeti telepen nagyon vigyáznak a stresszmentes környezetre, hiszen a stressz csökkenti a tejtermelést.

Valami hiperzöld-vegán-állatvédős hülyeség volt az a videó, valószínűleg távol-keleten felvéve.

2020. júl. 10. 18:17
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajom a vegánokkal, amíg nem erőltetik rám. Én is próbálok kevés húst, azt is felelős állattartótól venni, ezek fontos dolgok. Vannak vegán ismerőseim, de soha nem erőltetnek nekem semmit, maximum megkínálnak, erre-arra alternatívákat ajánlanak. A nővéred egy idióta divatmajom, fél év múlva más lesz a mániája.
2020. júl. 10. 18:17
 4/21 anonim ***** válasza:
95%
Nővérem is ezt csinálja, nem bírja elviselni hogy a családunk nem vegán. Apa vadász, én horgászok. Tényleg sokszor húst eszünk, de ő föz magának amit akar. Anya külön részt tart neki a hűtőben, vannak külön edényei is. Most épp azért őrjöngött ma mert én rántott csirkét ettem a kerti padon és ő most hogy ül oda.
2020. júl. 10. 18:38
 5/21 anonim ***** válasza:
96%
Vegán lett :DDDDD Előtte meg 20 évig két pofára ette a húst. Hagyjuk már.
2020. júl. 10. 18:50
 6/21 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon idióta lehet. Az állatokat sajnálja,de közben az embereket...

De ezen kívül is,attól hogy még vegán,más nem ihat tejet,meg ehet húst?

Szóval ja,divatvegán.

2020. júl. 10. 18:52
 7/21 anonim ***** válasza:
97%

A nővéred egy agresszív vegán! Kicsi gyerek korom óta nem eszem húst! Egyszer láttam amikor nagyanyám levágta a csirkét és az rám nézett. Azóta nem tudok húst enni, pedig szegény nagyapám mindig mondta, hogy nem fogok megnőni. (ma már 70 éves vagyok) A tejről, tejtermékről nem tudtam lemondani. A családomnak megfőzöm a húsit, minden formában. Vannak állatok, amelyeknek a húsát ők sem tudják megenni - nyúl, kecske, bárány .

Az állataimnak is megfőzöm a husit. Van cicátok, kutyátok? Őket mivel mivel eteti?

Valóban, vannak országok, olyan helyek, ahol minősítetlenül bánnak az állatokkal. Az én nagyszüleimnél, az állatok tisztán, rendesen tartása

nagyon fontos dolog volt.

Tudomásul veszem, ha valaki vega, vegán, de nem erőltetem senkire. SŐT! Nem tartom helyesnek, ha valaki kiskorú gyermekére erőlteti a vega, vegán életmódot! Majd eldönti, ha nagykorú lesz!

Lehet, hogy a testvérednek valami más problémája is van! Attól, hogy te a kerti padon eszed a húst, ő még nyugodtan leülhet(ne) oda!

Egyél úgy, ahogy neked jól esik! Az egészség mindennél fontosabb!

2020. júl. 10. 19:03
 8/21 anonim ***** válasza:
97%
Egyébként ha lesz gyereke,akkor őt mivel fogja etetni? Csak salátával? Vicc..
2020. júl. 10. 19:06
 9/21 anonim ***** válasza:
97%
nővéred elmebeteg, ilyennel nem szabad vitába szállni - hagyd rá, bólogass, igazad van, így van... és idd a tejet tovább nyugodtan. Egészségedre!
2020. júl. 10. 19:22
 10/21 anonim válasza:
89%
Aha... szoval par honapja meg o sem volt vegan, vagyis felzabalt mindent, amit ele raktak, aztan hirtelen fordult vele a vilag es egybol osztja az eszt. Nevetseges... a novered egy gyoker.
2020. júl. 10. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!