Csak szerintem túlzás,hogy a nővérem lelketlennek hívott amiért szeretem a tejet?
Szenved a tyúk, hogy a tojást elveszik? :D A nap vicce!
A tehén sem szenved a fejéstől, a tehenészeti telepen nagyon vigyáznak a stresszmentes környezetre, hiszen a stressz csökkenti a tejtermelést.
Valami hiperzöld-vegán-állatvédős hülyeség volt az a videó, valószínűleg távol-keleten felvéve.
Nagyon idióta lehet. Az állatokat sajnálja,de közben az embereket...
De ezen kívül is,attól hogy még vegán,más nem ihat tejet,meg ehet húst?
Szóval ja,divatvegán.
A nővéred egy agresszív vegán! Kicsi gyerek korom óta nem eszem húst! Egyszer láttam amikor nagyanyám levágta a csirkét és az rám nézett. Azóta nem tudok húst enni, pedig szegény nagyapám mindig mondta, hogy nem fogok megnőni. (ma már 70 éves vagyok) A tejről, tejtermékről nem tudtam lemondani. A családomnak megfőzöm a húsit, minden formában. Vannak állatok, amelyeknek a húsát ők sem tudják megenni - nyúl, kecske, bárány .
Az állataimnak is megfőzöm a husit. Van cicátok, kutyátok? Őket mivel mivel eteti?
Valóban, vannak országok, olyan helyek, ahol minősítetlenül bánnak az állatokkal. Az én nagyszüleimnél, az állatok tisztán, rendesen tartása
nagyon fontos dolog volt.
Tudomásul veszem, ha valaki vega, vegán, de nem erőltetem senkire. SŐT! Nem tartom helyesnek, ha valaki kiskorú gyermekére erőlteti a vega, vegán életmódot! Majd eldönti, ha nagykorú lesz!
Lehet, hogy a testvérednek valami más problémája is van! Attól, hogy te a kerti padon eszed a húst, ő még nyugodtan leülhet(ne) oda!
Egyél úgy, ahogy neked jól esik! Az egészség mindennél fontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!