Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ki ez lelketlenseg...

Szerintetek ki ez lelketlenseg a reszemröl?

Figyelt kérdés

Annak idejen amikor kulföldre költöztem fiatalon, úgy ereztem , hogy nincs mas lehetösegem , hogy kialakitsak egy elhetö eletet . Ketsegbe voltam esve , csölatasom volt .

Apam elmart otthonról , es en egy baratommal egyutt elmentem kulföldre

Sajnos nem alakult úgy kulföldön az eletem , ahogy szerettem volna , sose voltam túl talpraesett

Sok is volt a streszz az eletemben , mindig menekulöben voltam , egyik rossz helyzetböl a masikba

Most a szuleim megöregedtek , megbetegedtek, szeretnek hallani , hogy jóra fordult a sorsom , de sajnos nem tudok hazudni . Eleg sokat panaszkodom , kifakad belölem a keseruseg

Sokszor arra gondolok , hogy megérdemlik hogy tudjak az igazat mert azt hittek , hogy letudnak engem es aztan jön az aranyélet .

Apamat mindig zavarta , hogy csak egy furdöszoba volt es egesz nap hetvegen ott volt , alig varta , hogy eltüzzek .

Plusz , azt akarta, hogy anyam vele foglalkozzon kizarólag

Szerintetek kene kimeljem öket az igazsagtól ?

2018. dec. 5. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:
80%
Bizonyos kor felett nem lehet csak a szülőre háritani a saját nyomorunkat,a luzerségünket.. De igy könnyebb,tudom..
2018. dec. 5. 21:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annyit azért megérdemelnek, hogy lássák, hogy életképtelen vagy.
2018. dec. 6. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!