Van olyan húg köztetek aki egy idő után erősebb lett a nővérénél?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor kb mennyi idő volt a testvérek között és hány éves korukra lett erősebb a húg a nővérénél?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2020. júl. 5. 22:42
21/23 anonim válasza:
Hárman vagyunk lánytesók, én vagyok a legkisebb, az egyik nővérem sportos de alacsony, a másik olyan magas mint én, de molett. Én kickboxolok 12 éves korom óta,, szóval nagy esèllyel el tudnám intézni mindkettőt, mielőtt kettőt pislognak, de mivel általános alsó óta nem verekszünk egymással, mert nem vagyunk ősemberek, ez a gyakorlatban sose fog kiderülni.
22/23 anonim válasza:
Anyumnál az egyik húga 4 évvel fiatalabb, de gyerekkorában is erősebb volt, mint anyukám. A férfimunkát is simán elvégzi.
23/23 anonim válasza:
Húgom 3 évvel fiatalabb. Felnőttkorunkra beállt, hogy 6 centivel magasabb nálam, és sztem akkor lett erősebb, mikor 16 volt, én meg 19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!