Van olyan húg köztetek aki egy idő után erősebb lett a nővérénél?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor kb mennyi idő volt a testvérek között és hány éves korukra lett erősebb a húg a nővérénél?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2020. júl. 5. 22:42
1/23 anonim válasza:
Nem tudom, mert nekem húgaim sosem mernek védekezni, pedig gyakran szétütöm őket :)
25/F
2/23 anonim válasza:
10 és 8 év van köztünk, kb 10-12 éves koromra rendelkeztem testi fölénnyel, de komolyabban sosem verekedtünk, mert mindig feladták.
4/23 anonim válasza:
1 est akartam irni
De hamar le lettem pontozva😀
5/23 A kérdező kommentje:
4 persze mert nem a kérdésre válaszoltál.
2020. júl. 5. 23:10
6/23 anonim válasza:
Jaa, oké,legyen akkor ennyi örömöd xd
7/23 A kérdező kommentje:
6 ha viszont a kérdésre is válaszolnál, fel is pontoználak ám 😉
2020. júl. 5. 23:14
8/23 anonim válasza:
Csak húgom van, és nem vagyok nővér igy nem tudok erre válaszolni
9/23 anonim válasza:
Nekem van húgom és én is lány vagyok. 2 év van köztünk, 16-17 éves korára lett erősebb nálam. Vagy ügyesebb, nem tudom, de onnantól nem volt "érdemes" verekednem vele. (Addig se volt durva a helyzet szerencsére.)
10/23 anonim válasza:
Kb 16-17 éves koromra lettem erősebb a nővéremnél. Ő mindig ilyen kis nyeszlett volt én meg sportos. Persze sosem verekedtünk, 10 év korkülönbség van köztünk 😁.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!