Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van olyan húg köztetek aki...

Van olyan húg köztetek aki egy idő után erősebb lett a nővérénél?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor kb mennyi idő volt a testvérek között és hány éves korukra lett erősebb a húg a nővérénél?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2020. júl. 5. 22:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
8%

Csupán a kérdésre válaszoltam, nem értem ezt a személyeskedést :( Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, mert általában csak akkor fordul elő, ha iszom, és nagyon ritkán végződik kórházzal a dolog, akkor pedig tudják, hogy mit kell mondaniuk :)

Egy jól működő hierarchiában élünk, ennyi az egész

2020. júl. 5. 23:35
 12/23 anonim ***** válasza:
20%
Nem kötelező mindenhova választ írnod sggfej.
2020. júl. 5. 23:41
 13/23 anonim ***** válasza:
75%
4 év van köztem és nővérem közt . Erősebb , ha nem is voltam nála viszont “betegségem” előnyömre vált hiperaktív vagyok mondhatni egy kis fáradhatatlan energia bomba és pont ez volt az előnyöm , hogy ő ki fáradt . 10 évesen kezdtem küzdősportra járni kb 13-14 éves koromtól mondanám , hogy van erő fölényem vele szemben .
2020. júl. 6. 00:28
 14/23 anonim ***** válasza:
77%
1eske nyilván egy degenerált kis trol vagy, ha pedig nem Akkor szégyeld magad xd
2020. júl. 6. 00:49
 15/23 anonim ***** válasza:
89%

Mi a nővéremmel kegyetlen sokat bunyóztunk, de mindig is erősebb volt nálam, viszont én durvább voltam xd Egyikőnk se jár semmilyen küzdősportra, de ő evezni szokott, szóval van benne erő rendesen. Szóval én még nem vagyok erősebb nála és szerintem nem is leszek :D

Én 17 vagyok, a nővérem 20

2020. júl. 6. 08:11
 16/23 anonim ***** válasza:
98%
20 év van köztünk. Én kicsi koromtól sportoltam, ő inkább művészkedett. Már kamaszként is jobb volt a fizikumom
2020. júl. 6. 18:14
 17/23 anonim ***** válasza:
56%

"Csupán a kérdésre válaszoltam, nem értem ezt a személyeskedést :( Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, mert általában csak akkor fordul elő, ha iszom, és nagyon ritkán végződik kórházzal a dolog, akkor pedig tudják, hogy mit kell mondaniuk :)

Egy jól működő hierarchiában élünk, ennyi az egész" Legalább itt kiéled magad, trollocska. Dehogy ütöd te a fiktív testvéreidet, csak a szokásos keserű nőgyűlölő vagy, akire tojnak magasról a nők. A kérdező meg valami fétises agybeteg lehet.

2020. júl. 7. 19:29
 18/23 anonim ***** válasza:
57%
Mondjuk eléggé nyomorult lehetsz, ha a családon belüli erőszakot viccesnek találod. Szánalmas kis incel.
2020. júl. 7. 19:30
 19/23 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk én vagyok a nagyobb. 3 évvel vagyok idősebb. Hát igazából ő mindig jobban tudott verekedni. Sőt, mostmár testi fölényben van, mert magasabb is 5 centivel.

Ő 13, én 16.

2020. júl. 13. 18:34
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

20 év van köztünk. A nővérem pajzsmirigy túltermeléssel küzd és tini kora óta nem mozog semmit. Én meg egészséges vagyok és 4 éves korom óta sportolok.

Tini korom óta erősebb vagyok nála.

2022. febr. 13. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!