Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ki a rosszindulatú ebben az...

Ki a rosszindulatú ebben az ingatlan kérdésben?

Figyelt kérdés

Már csak elméleti a kérdés , de nagyon összevesztünk ezen a testvéremmel. Felmerült bennünk a férjemmel, hogy eladjuk a nagy családi házat és átmenetileg a szülői házba költöznénk családostul 2-3 hónapot. Semmi esetre se végleg. Ez most már nem aktuális, de a testvérem tovább vitte a gondolatot.

A testvérem azt mondta, hogy apám halála után , amikor csak ketten leszünk a tulajdonosok, akkor se költözhetünk be, csak ha kifizetem a részét.

Ő külföldön él és kb 3 havonta hazajön látogatóba és akkor ő van abban a házban.

A szemében én vagyok a rossz , hogy ilyen megfordult a fejemben. Szerintem meg ő az, mert én még a tágabb családtagoknak is megengedném, hogy ennyi időt ott lakjanak , ha mindenki beleegyezik.

2020. jún. 30. 10:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
79%
De mi az, hogy a nővéred megengedi-e, vagy sem??? Egyelőre az ég világon semmi köze hozzá! A ház még apátoké, az költözik be, akinek ő engedi, akár a sarki csöves is becuccolhat, ha ő rábólint. Tesód nagyon el van tévedve, te meg, bocsi, de rém buta és muja vagy, hogy nem álltál ki magadért és küldted el a...
2020. júl. 1. 01:03
 22/23 anonim ***** válasza:
47%
De én nem kaptam választ. Tehát akkor ő lakhatna ott, mint a fél ház tulajdonosa, te meg nem? Ezt ő így érti?
2020. júl. 1. 05:40
 23/23 A kérdező kommentje:
Most még hazajárogat látogatóba apuhoz. Halála után nem tudom haza jönne-e. A különbség, hogy ő nem költözne haza, mert van kint családja,lakása. Én meg ház eladás után mennék haza.
2020. júl. 1. 07:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!