Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Idegbeteg emberrel a családban...

Idegbeteg emberrel a családban mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Éjjeles vagyok, már több éve így otthon is fent vagyok sokszor egész éjjel és hajnalban megyek aludni. A bátyám viszont 4:30-kor állandóan idegbeteg mindenen (olyan dolgokon is mint pl nincsen tiszta alsóneműje, nem találja a személyi igazolványát, száraz a kenyér) csapkodja az ajtót visít mintha a bőrét nyúznák. Veszekedés során már többször is nekem ment meg a nyagyszüleimnek is. Alig alszom a fejem is fáj, és levegőt is alig kapok. Már olyan is megfordult a fejemben hogy végzek magammal vagy vele csak már ne szenvedjek,mert már én is kezdek teljesen kiborulni. Jópár agysejtem pusztulhatott az évek során. Én 24/F ő 30/F.
2020. jún. 25. 13:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
Kié a lakás/ház ahol éltek? A tulajdonos megtilthatja, hogy ott éljen.
2020. jún. 25. 17:02
 12/20 anonim ***** válasza:
44%

#9:

Honnan tudtam volna, hogy drogfüggő? A kérdező a válaszom után írta ezt le.

Pont ezt írtam, hogy ha nekikesik, akkor valami komolyabb baja lehet.

Ez tényleg nem vicc, szakemberhez kell menni, vagy ha nem akar, akkor rendőrség, ahogy előttem írták.

Egyébként, ha drogfüggő, érdemes tudni milyen szert fogyaszt, talán valamivel előbbre juttok, ha tudjátok a hatásait.

2020. jún. 25. 17:14
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Nincs pát keménykötésű férfi ismerősöd? Azok esetleg elbeszélgethetnének vele.
2020. jún. 25. 17:14
 14/20 Savlekotő ***** válasza:
53%

Kirakni,zárcsere,az hogy mamlaszok vagytok és féltek tőle,neki csak jóó.. Én torkom szorította volna,kéz törés,lehet lepontozni,az elsőnél kell lépést tenni,a sokadiknál már felesleges..

70F

2020. jún. 25. 17:36
 15/20 A kérdező kommentje:
Nagyszüleimé a ház. De ők ragaszkodnak hogy ne legyen kidobva, elköltözöm.
2020. jún. 25. 18:05
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Le kell bátyáddal ülni egy tiszta pillanatában és elmondani neki, hogy vagy visszábbvesz magából meg az agresszivitásából mert valószinűleg a drog is kikészitette már az idegrendszerét vagy a rendőrséggel kirakatjátok aztán mehet a hajléktalanszállóra
2020. jún. 25. 18:12
 17/20 anonim ***** válasza:
35%
A bátyád beteg, szakszerű segítségre lenne szüksége. Magát és titeken is veszélyeztet jelenleg.
2020. jún. 25. 18:52
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Biztos agyon volt kényeztetve kisebb korában.

Drogfüggőként biztos van nála a szobájában drog, ki kéne hívni a rendőrséget és el fogják vinni kábítószer birtoklásáért, használatáért. Ha a fojtogatásokat lehet bizonyítani, akkor talán garázdaság és testi sértés.

2020. jún. 27. 11:28
 19/20 Savlekotő ***** válasza:
42%

Lehet le pontozni,de ma nincs nevelés keret,semmi,30 éves pc függő ,drogos,munkakerülő,összevissza élő alapokat nem ismerő betartani képtelen,idiótákat termeltek ki..

70F

2020. jún. 27. 14:40
 20/20 anonim ***** válasza:
54%
20. Ezzel sajnos egyetértek. 24 éves vagyok és pontosan ugyanezt látom a korosztályombeli embereknél. :(
2020. jún. 27. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!