Idegbeteg emberrel a családban mit lehet kezdeni?
#9:
Honnan tudtam volna, hogy drogfüggő? A kérdező a válaszom után írta ezt le.
Pont ezt írtam, hogy ha nekikesik, akkor valami komolyabb baja lehet.
Ez tényleg nem vicc, szakemberhez kell menni, vagy ha nem akar, akkor rendőrség, ahogy előttem írták.
Egyébként, ha drogfüggő, érdemes tudni milyen szert fogyaszt, talán valamivel előbbre juttok, ha tudjátok a hatásait.
Kirakni,zárcsere,az hogy mamlaszok vagytok és féltek tőle,neki csak jóó.. Én torkom szorította volna,kéz törés,lehet lepontozni,az elsőnél kell lépést tenni,a sokadiknál már felesleges..
70F
Biztos agyon volt kényeztetve kisebb korában.
Drogfüggőként biztos van nála a szobájában drog, ki kéne hívni a rendőrséget és el fogják vinni kábítószer birtoklásáért, használatáért. Ha a fojtogatásokat lehet bizonyítani, akkor talán garázdaság és testi sértés.
Lehet le pontozni,de ma nincs nevelés keret,semmi,30 éves pc függő ,drogos,munkakerülő,összevissza élő alapokat nem ismerő betartani képtelen,idiótákat termeltek ki..
70F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!