Idegbeteg a tesóm?
A középső tesóm 16 éves. Amúgy is hirtelen haragú, szerintem dühkezelési gondjai vannak. Az egész tegnapelőtt kezdődött, összevesztek a 3.tesómmal egy hülyeségen. A vége az lett, hogy összetörtek egy üvegajtót. Itt is a középső volt a hívás, megállás nélkül cseszegette a másikat, mert az elvett az ő édességéből egy darabot, és felment a szobájába, hogy elveszi a pénzéből azt, amit elvett a 3.tesónk. Veszekedtek, üvöltöttek, összetört az ajtó, ami amúgy a kezüket is elvágta nem egy helyen.
Mai nap hozom haza a munkahelyéről, ahol dolgozik. Hazaértünk, elfelejtettem én is és ő is kulcsot vinni magunkkal. Csengetünk, nyitja 3.tesónk, én addig arrébb álltam a kocsival, ezalatt középső tesóm becsukta az ajtót, hogy ne tudjak bemenni. Megint csengetek, kinyitja a legkisebb tesónk. Erre mondom a középsőnek, hogy ha így áll hozzám, nem kell abból az ebédből enni, amit én főztem. Erre fogta a tányért, amiben addigra kiszedte a rizst és falhoz vágta, hogy ő akkor nem fog belőle enni. Ismétlem, egy 16 éves lányról beszélünk, nem egy óvodásról.
Komolyan, már a pohár rég betelt, idegbeteg módon viselkedik. Szüleinket nem igazán hatja meg, kaptak 2 napja egy nagy lebaszást, de utána semmi büntetése nem lett. Komolyan, őszintén várom, hogy végre elköltözzek (21.-én kezdek egyetemen).
16 évesen a falhoz vágta a tányért? Úristen😂
Én is hirtelen haragú vagyok, de ez már túlmutat rajta. A lobbanékonyság nem egyenlő az idegbetegséggel.
Szerintem a szüleidnek kellene elbeszélgetniük vele, mert ez így nagyon nem jó
2. válaszoló vagyok
Azért az sokat elmond rólad is, hogy milyen szeretetteljesen beszélsz a kistesódról, és milyen hangnemben a középsőről.
Nekem is van egy hugom és egy öcsém is, de nem teszek köztük különbséget.
Gondolom, a kicsi sem lehet annyira kicsi, ha verekedett a középsővel, tehát biztosan van 12 - 14 év körül. (Ha ennél kisebb, akkor ismét a szüleidet kell megkérdőjelezni, hogy hagyják,hogy a nagyobb elverje a kicsit)
Egy 14 éves pedig meg tudja magát védeni, vagy szólnia kellene a szüleinek, hogy el akarja venni a másik a pénzét. Az a sanda gyanúm, hogy erősen el van nyomva a középső tesó, és talán emiatt viselkedik úgy,ahogy. Ez persze nem mentség, de érdemes lenne neked is elgondolkoznod. Nem azt mondom, hogy ne szeresd jobban a kicsit, de ne mutasd ki, mert undorító az ilyen, már bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!