Bunko az unoka tesom, mit tegyek?
Nem sokára megyűnk bátyámékhoz látógatoba,Körűlbelől egy honapot leszűnk ott,de van az unoka "testvérem" aki állandoan Bunko,Nagyképű,Bűszke,és lenéző,A multkór is nagyképű volt velem és parasztnak nevezett,És össze vissza fikázott,Én ennél többre tartom magam hogy egy p.cs-el tegyem az eszem de Ez már kibirhatatlan,(Nem birom elviselni) már a nézésétől elönt a dűh,és olyankor elmegyek othonról és késő este megyek vissza,hogy ne veszitsem el a Kontrolt.Folyamatosan azt mondja hogy":Mekkora király kigyurt állat.Hol ott csak egy beképzelt idiota zsiros disznó) de nem is erről van a szó,Én nem szeretnék a családba balhét,És ezért elkerűlöm de lehetetlen hiszen náluk fogok lakni,És piszkálni fog mindig...Szoval mit tegyek?
Légyszives legyetek elnézűek a helyes irásomért!
Egyébként nem tudok otthon maradni semmien körűlmények között,"szóval ezt ne is mondja senki).
Bár mien tanácsot meg halgatók.
És ne vicceljetek,Azt tartsátok meg késöbb.
Köszönöm szépen fiúk.❤
18 F)
Az esetében is jól jöhet:
Hogyan állítsuk meg az iskolai szekálást
https://www.youtube.com/watch?v=--3iSh4TA0M
Könyvtárban meg a Verbális önvédelem c. könyv ad sok hasznos ötletet.
A lényeg hogy ne érje el célját, ne tudjon felidegesíteni.
Kérlek sorry a csunya kifejezésemért,De már most dűhös vagyok,és tanácstalan!
Érzem hogy balhé fog lenni mert állandoan nekem jön,(Fikázz",és csunyán beszél velem).
Egyébként én kérdeztem hogy miért csinálja ezt,de nem adott rá választ csak Gunyólodik.
Már kis kórunkban is folyamatosan csufolt,De még ugyan az"az esze maradt,Tehát nem fejlődött ki és most is ezt csinálja csak más más modszerekkel!😠😠😠
Első válaszoló) köszönöm szépen,De azzal van a baj hogy a lányok elött is igy beszél velem,(Akkor majdnem szét csaptam),Annyira kellemetlen rossz helyzetbe hozott hogy Három napig nem mentem haza,Azt miután haza értem azt mondta:Na mivan hajléktalan haza jöttél?...mien volt a hid alatt,szegény ha szoltál volna vittem volna neked kenyeret.És akkor énis vissza szóltam:Hogy mi a f....m kell neked hogy ennyire nem tudsz leszálni rollam? Akkor nekem jött és tökre elbórultam.
Ugy érzem már soha nem leszűnk testvérek".!
Ha valoban 18 eves lennel, akkor senki sem kotelezhetne arra, hogy a batyadekhoz menj latogatoba, ahol valami unokatestver zaklat. 18 evesen oda mesz vagy nem mesz, ahova akarsz vagy ahova nem akarsz. 18 evesen nagykoru vagy.
Nem ertem a rokoni kapcsolatot. A batyadekhoz mesz, es ott van az unokatestvered is? Vagy a batyad gyereke annyi idos, hogy igy tud zaklatni? Vagy.....?
Kizárólag azért csinálja, mert látja: "vevő vagy rá", tehát idegesít, ugrasz rá stb és ez neki örömöt okoz.
Ha meg tudnád oldani hogy ne foglalkozz vele huzamosabb ideig, bármit mond vagy tesz, akkor abbahagyná érdeklődés hiányában...
Nem lehet h egy kicsit affektalos meleg, ropi srac vagy, akin konnyu fogast talalni?
Mar csak a fiuk❤️ Dolog miatt is kerdem :D
Utolsó) nem vagyok meleg te hűlye vagy😂😂 én általában igy köszönöm előre meg a kedvességet. alapból sem vagyok egy gyenge törékeny fiú,Csak idegesit ezzel a tesom.
Egyébként apám édestestvérének a fia.Természetesen apám elött nem Fikáz,csak olyan megjegyzéseket teszen amient rám ért.
18-éves vagyok,De ha otthon maradnák apám szerint"Szétveretném a házat a barátokkal és bele keverednék valami rossz dologban,És meg kért szépen hogy mennyek velűk,Mert nagyon féltenek,csak akkor mehetek ha haza értűnk,megkért rá és én átérzem azt amit ők)és nem vetem vissza a szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!