Tesóm bunkó, mit lehet tenni?
Nekem nem tűnik bunkónak csak fáradtnak ahhoz, hogy laza felfogású testvérével foglalkozzon, akkor amikor nincs hozzá energiája az pedig nem éri meg őt.
Ez nem bunkóság.
Hagyd békén, meg kell szoknia az új helyet.
Párom már 3 éve olgozik a cégnél, jó munkahely de néha van, hogy hetekig hazajön, eszik és gépezik vagy filmezünk, mert fxa kivan a kollégái általi sok elszúrt dologgal, ami miatt ő sem tud érdemi munkát végezni.
Nagyon fárasztó más után takarítani a szart - átvitt értelemben.
Sajnos nagyon is átérzem a tesód helyzetét. Az első munkahelyem, ahová rögtön suli után mentem, borzalmas volt. Bekerültem egy összeszokott csapatba, ahol mindig éreztették, hogy kívülálló vagyok. Sokszor hangosan beszéltek ki, amikor kimentem a mosdóba, és mindent hallottam, de nem érdekelte őket. Kiközösített voltam. A közvetlen főnök pedig egy arrogáns segg fej volt, aki rokona által lett főnök, és mindenkinél nagyobb embernek hitte magát, és úgy beszélt az alkalmazottakkal, mint a kutyával. A többiek persze összefogtak, fedezték egymást, így sokszor olyan dolgokért is rajtam csattant az ostor, ami nem az én hibám volt, csak engem nem védett be senki.
Ezek után gondolhatod mennyi életkedvem volt, minden reggel gyomorgörccsel mentem munkába, és alig vártam, hogy végre leteljen a munkaidő. Amikor hazaértem, én is csak bezárkóztam a szobámba.
Pár hónap alatt ez odáig fajult, hogy rosszul lettem az emberek közelségétől. Nem találkoztam a barátaimmal, a családdal se nagyon kommunikáltam, csak ültem egymagamban a szobámban, és azt akartam, hogy mindenki békén hagyjon. A családi eseményeket is kihagytam, egyszerűen már attól rosszul voltam, ha valaki csak rám nézett.
Szerencsére anyukám felismerte, hogy baj van, így elrángatott pszichológushoz, és persze rögtön felmondtam ezen a pokoli helyen. Pár hónap alatt rendbejöttem, ma már sokkal jobb az életem.
Kérdező, figyelj oda a tesódra, hogy meddig tart ez az állapot, mert ha nem javul, akkor lehetséges, hogy neki is segítség kell majd, vagy minimum egy új munkahely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!