Mit tegyek ha a tesóm egy bunkó? (kistesó)
Figyelt kérdés
Valamit tudtok-e ajánlani hogy mit tegyek ezellen mert veszek az én pénzemből reggelit magamnak másnapra és este mit látok az ágyán hát mit az én reggelim maradékai és kérés nélkül megette most nem azért mondom mert a kaja a fontos hanem hogy kérés nélkül megette. Megkérem szépen hogy csukja be az ajtót maga után és azt mondja hogy "NEEEM" és bezárja az ajtót. A suliban azt mondja hogy milyen idióta vagyok meg ilyesmi és én nem ártottam neki. Az osztálytársaim előtt leéget az idiótaságával, olyan mintha serdülne és lázadna de még 10 évesen? Meg anyukámra sem halgat. Nah ti ehhez mit szóltok?2013. okt. 16. 18:37
1/3 A kérdező kommentje:
14 vagyok amúgy ha kérdeznétek
2013. okt. 16. 18:38
3/3 A kérdező kommentje:
férfi
2013. okt. 16. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!